Párként keresünk fiatal párokat, Nyíregyháza, Sóstó, Hotel Hunguestben!
Debrecen nagyerdőn ismerkednék napközbeni talikra

Sziasztok,
48 éves szolnoki férfi vagyok. Ismerkednék a környékéről párral, hölggyel.
Privát üzenetet várok.
48 éves szolnoki férfi vagyok. Ismerkednék a környékéről párral, hölggyel.
Privát üzenetet várok.
Ápolt férfiként házaspárral ismerkednék érdekel a biszex is
Sziasztok!
Kedves, inteligens, ápolt férfi vagyok. Hajdú-Bihar megyében szexisen telt, molett, duci hölgy, ill. ilyen hölgytagú pár házibarátja lennék. Fazonra igazított szőrzet előnyt jelent.
Kedves, inteligens, ápolt férfi vagyok. Hajdú-Bihar megyében szexisen telt, molett, duci hölgy, ill. ilyen hölgytagú pár házibarátja lennék. Fazonra igazított szőrzet előnyt jelent.
Valós párokat keresünk akik találkozni is mernek nem csak levelezgetni. Olvassatok adatlapot.
Igényes potens kamagras pasi keres not part , bi aktiv pasit
NYIREGYHAZAN
NYIREGYHAZAN
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Ma ejjel, csinos lany, esetleg par Nyiregyhazan akihez atugorhatnek? Irjatok batran!
Helló! Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Párt keresek ma délután közös,nudizás,napozás,szex,hűsölés a medencében.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Nyiregyi állomásnál vagyok valaki szopasson meg
Gyengére? Nem!
Esetleg én voltam a gyengébb.
Persze a csütörtököt már csak "meglépni" sem lehetne egyszerűen, az annyira TELJES éjszaka volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 19:11

Törölt felhasználó (4680924)

Mi történt??Gyengére sikerült a tegnap??
Vagy túlszárnyalta a csütörtököt is?

Vagy túlszárnyalta a csütörtököt is?
Hetfon ejszaka szivesen talalkoznek csinos holggyel, esetleg parral Nyiregyhazan. Tapasztalatom van.
Mi történt??Gyengére sikerült a tegnap??
Vagy túlszárnyalta a csütörtököt is? (Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 08. 19. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 12:49

Vagy túlszárnyalta a csütörtököt is? (Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 08. 19. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát na, ma megint Debrecen akkor a célállomás!
Mondjuk mindenhol is voltam szerintem idén nyáron, csak szinte Miskolcon nem, de itt minek is ugye.......
A csütörtököt nehéz lenne überelni, volt ott kisebb gang-bang kezdésnek, amikor még 4-en voltunk pasik a hölgyre, bukkake befejezéssel és bizony voltak nagyon erős cuckold felállások, mikor is a párja, csak szemlélője szeretett volna lenni az eseményeknek............szendvicsben, később dupla puniban és a párja ölében is +lett "kényeztetve" a hölgyemény.
Hol van még így a 25-ikei rendezvény?!

Hol van még így a 25-ikei rendezvény?!

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó. Szexuális életünk szinesitésére. Mindenketönk örömére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz
Írok nektek privát üzenetet
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 10:44

Ma délután, esetleg kora esti órákra keresünk párokat, potens férfiakat. Helyünk van.
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az extra nagy, és vastag intimmel rendelkezőfuatalabb pasikat... utazni tudok, magas sportos testalkattal rendelkezem!
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is! vannak e itt erre nyitott párok?