NYIREGYHAZAN izmos bisex aktiv pasit keresek aki használna
Igényes passziv vagyok
Igényes passziv vagyok
NYIREGYHAZAN izmos bisex aktiv pasit keresek aki használna
Igényes passziv vagyok
Igényes passziv vagyok
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Szopatna valaki Debrecen környékén?
Sziasztok,
Nyíregyháza vagy környékén ismerkednék Hölgyel - Párokkal, csak heteró alapon...
Nyíregyháza vagy környékén ismerkednék Hölgyel - Párokkal, csak heteró alapon...
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak szerda délután (17 óra körül) találkozni Velem Debrecenben vagy a környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak szerda délután (17 óra körül) találkozni Velem Debrecenben vagy a környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott akit ez izgatná ! Hely kellene utazni tudok!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok. Jászberényben ismerkednék. Akár tali is .
Ma este pár akinek volna kedve ismerkedni Egerszalók nosztalgia fürdőben vagy Demjén termál tófürdő korona borháznál?
Valaki Cserkeszőlő????
Debrecen,Vekeri-Tó környékén Valaki? Valakik? Sportos,intelligens,.heteró vagyok! Privátban írj,kérlek! Szép napot!
Sziasztok.
Debrecen.
Hölgy / pár -t kerekek hetero alapon.
Belvárosi lakás adott
Debrecen.
Hölgy / pár -t kerekek hetero alapon.
Belvárosi lakás adott
Sziasztok! Hajdúszoboszlón élő párként házibarátot keresünk intelligens, helyes, igényes férfi személyében.Olyan kedves, figyelmes, 25-45 éves fiúk privát üzeneteit várjuk, akiknek a viberes kommunikáció, beszélgetés nem okoz gondot. Kérjük, csak képpel rendelkezők keressenek! Amennyiben szimpatikusnak találunk, jelezni fogjuk! Üdv!
Sziasztok!
Péntek este igényes párhoz csatlakoznék,hölgy örömére.
Szabolcs,Borsod,Hajdú megyében.Utazás nem gond.
Péntek este igényes párhoz csatlakoznék,hölgy örömére.
Szabolcs,Borsod,Hajdú megyében.Utazás nem gond.
Sziasztok!
Nyíregyháza és környékén keresek lányt vagy párt, akik szívesen néznének maszti közben.
Autóm van, normális távolság nem akadály.
Csak lányok és párok!
Nyíregyháza és környékén keresek lányt vagy párt, akik szívesen néznének maszti közben.
Autóm van, normális távolság nem akadály.
Csak lányok és párok!
Sziasztok!
Debrecen,vagy környékén pár,lány,akit érdekelne egy intelligens,potens srác? Akár cuckold,vagy csak masszázs is szóba jöhet,képzett masszőr vagyok. Esetleg a szabadban is kiváló búvóhelyek vannak! Privátban írjatok,ha esetleg...
Szép napot!
Debrecen,vagy környékén pár,lány,akit érdekelne egy intelligens,potens srác? Akár cuckold,vagy csak masszázs is szóba jöhet,képzett masszőr vagyok. Esetleg a szabadban is kiváló búvóhelyek vannak! Privátban írjatok,ha esetleg...

Szép napot!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Nyíregyháza ahol szopót keresek
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.