Esetleg itt van fent az a fiatal páros, akik egy augusztus eleji pénteken, dél körül napoztak és akcióztak a szolnoki nudista strandon?

Sziasztok ! Holnap azaz Péntek este hölgyek /párok Nyírbàtorban ?
Sziasztok! Ma este Debrecenben párhoz szívesen csatlakoznék harmadiknak, vagy akár cuckoldban is benne vagyok ha éppen erre vágytok
Igényes, korrekt és diszkrét 33 éves pasi vagyok!

Sziasztok!
Nyalószolga lennék párok részére Hajdú Bihar megyében főleg Debrecenben. Helyem sajna nincs.
Nyalószolga lennék párok részére Hajdú Bihar megyében főleg Debrecenben. Helyem sajna nincs.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szabolcs megyéből valaki?
Sziasztok!Párral ismerkednék ma Demjénben a termál tó fürdőben.Fürdőzés,napozás,szaunázás,szex.Magas,sportos nagy méretű ápolt pasi vagyok.
Holnap 16óra után hellyel rendelkezőt szopatnék nyiregyen
150/60/23 DDmell csinos baratnommel keresünk kondis nagyon izmos ferfit hosszutavra!
Normalis intelligens valoban igényes pasit várunk
Normalis intelligens valoban igényes pasit várunk
Mai nap napközben Debrecen vagy környékén lenne kedve kalandozni valakinek vagy Pàroknak?
Mai napközben Debrecen vagy környékén lenne kedve kalandozni valakinek vagy Pàroknak?
Sziasztok.
Hétvégén ismerkednènk párral ,esetleg jóképű normális pasival.
Debrecen és környéke,helyünk van
Hétvégén ismerkednènk párral ,esetleg jóképű normális pasival.

Masszázst vállalok teljes testest nem vagyok profi nincs végzettségem de nagyon szeretik ahogy csinálom házhoz megyek , párok hölgyek férfiak írjatok
Szabolcs környéke

Szabolcs környéke

Sziasztok! Igényes szóló férfiként csatlakoznék Debrecenben vagy a környéken párokhoz! Fogadni és menni is tudok

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok!
A hétvégén Demjén Termáltó…
Este és éjszaka kedves intelligens párral szívesen ismerkednénk!
(Csak pár!)
A hétvégén Demjén Termáltó…
Este és éjszaka kedves intelligens párral szívesen ismerkednénk!
(Csak pár!)
Szerintem a Fancsikai vagy a Mézeshegyi tó környéke nyugisabb.
(Ez egy válasz Horze üzenetére (2023. 08. 23. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 19:17

Debrecenben hol szokás kalandozni, Nagyerdő, Vekeri tó vagy máshol? Párként érdekel minket.
Írtam, de szerintem nem csak én
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (2023. 08. 23. szerda 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 05:24

Sziasztok.
Hétvégén ismerkedneènk párral ,esetleg jóképű normális pasival.
Hétvégén ismerkedneènk párral ,esetleg jóképű normális pasival.

Vekeritó, Pallagi erdő ha mindenképp szabadba akartok lenni
(Ez egy válasz Horze üzenetére (2023. 08. 23. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 19:17

Debrecenben hol szokás kalandozni, Nagyerdő, Vekeri tó vagy máshol? Párként érdekel minket.