Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
http://www.anyas.hu/index.html
(Ez egy válasz Bandita975 üzenetére (2023. 08. 25. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma és/vagy holnap estére keresnék Nyházán Hölgyet/Párt hetero alapon.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Debrecenben klubot vagy bármit ahová milfek járnak és sok fiatal tettre kész faszi? Feleségemet küldeném el szórakozni :P
Tudnátok ajánlani Debrecenben klubot vagy bármit ahová milfek járnak és sok fiatal tettre kész faszi? Feleségemet küldeném el szórakozni :P
Valaki holnap Cserkeszőlő strand???
Sziasztok
Ma estére keresek párt
Ma estére keresek párt

Sziasztok. Debrecen,és környékén csatlakoznék enyhén biszex férfitagú párhoz.
PÁROK!!
MA ESTE(péntek)Debrecen kisebb sw buli
Viber v telefon elérhetőséget kérünk, mindenkinek egyszerűbb.
MA ESTE(péntek)Debrecen kisebb sw buli

Viber v telefon elérhetőséget kérünk, mindenkinek egyszerűbb.
Ma valaki Szabolcs megyében?
Extra nagyfarku pasit keresunk csinos 150/60/24 DD mell baratnommel
Nyiregyhazan
Cuckold , creampie
Nyiregyhazan
Cuckold , creampie
Sziasztok. Hajdú-Bihari Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
szép napot nyiregyháza demecser kőrnyékén szexpartnert keresek
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Hol van Szolnokon nudi?
(Ez egy válasz Voy_Adventures üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 20:35

Esetleg itt van fent az a fiatal páros, akik egy augusztus eleji pénteken, dél körül napoztak és akcióztak a szolnoki nudista strandon?

Debrecen vekeri tónál ma délelött szopnék.Privibe írj ha jössz
Debrecen vekeri tónál ma délelött szopnék privibe írj
Sziasztok!Szombaton nudizást kedvelő pàrt,párokat fogadnék telkemen a Tisza tónál.Nudizás,medencézés,szex.Este Egerszalókon a nosztalgia fürdőben párral ismerkednék
Ma délután 16 óra után kukkolnék valakit Nyiregyen, vagy segítek is akár
Az bennünket is érdekelne!
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.