Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Egy kis csevej hogy ismerjük meg egymást !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Egy kis csevej hogy ismerjük meg egymást !
Párt keresek mára hely ok. privire zsolesz
Sziasztok!Olyan pár ismeretségét keressük akik tudnak fogadni minket.
Szia kedves. Úgy gondolom tudnánk pár kellemes ótát adni egymásnak. Akár hajnalig tartó csatába. Csak a falak, és az ágylábak, na meg a szomszédok bírják. Többit privátba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 25. péntek 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 21:44
Törölt felhasználó (4715374)

Holnap estére keresek nagy farku pasit, olyat aki nem egy gyors menetet akar, hanem van fantáziája.
Sziasztok!Ma olyan extrém párt keresek ahol a férfi tagot izgatja,nézni szeteti ha párját előtte dugják,szopatják élveztetik el egy méretes szerszámmal.Közben nudizás,lazulás a medencében telkemen a Tisza tónál.
Hidd el, nem akarod látni. Bár ha tüzet oltani a moslék is jó- alapon keresel akkor lesz mivel.
(Ez egy válasz Young4Cuckold üzenetére (2023. 08. 26. szombat 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok terhes nőt keressnek nagy pocakkal hajdu biharban kozos orom szerzes celjabol wink varom a leveleket en egy 34 eves izmos srac vagyok nagy merettel udv
Hölgyet keresek mára, aki segítene elélvezni!
Ma estére párt keresünk kellemes este eltöltéséhez, előny a bisex női tag.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Bontó?
ez de aranyos!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 08. 25. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 18:05

A belvárosban van a Chicago, amit nem véletlenül hív a köznyelv Bontónak.

Sziasztok
32 éves egyedülálló hetero pasi vagyok!
Csak és kizárólag a nők vágyaink kielégítése az első számomra, hogy lássam az arcán, és érezzem a testén mikor élvezi ahogy vele vagyok!
Erre keresek Nyíregyháza és környékén hölgyet, illetve párt hogy a legjobban élvezni tudjuk egymást.!!
32 éves egyedülálló hetero pasi vagyok!
Csak és kizárólag a nők vágyaink kielégítése az első számomra, hogy lássam az arcán, és érezzem a testén mikor élvezi ahogy vele vagyok!
Erre keresek Nyíregyháza és környékén hölgyet, illetve párt hogy a legjobban élvezni tudjuk egymást.!!
Sziasztok terhes nőt keressnek nagy pocakkal hajdu biharban kozos orom szerzes celjabol
varom a leveleket en egy 34 eves izmos srac vagyok nagy merettel udv

Sziasztok! Nyíregyházi lànyokkal ,nőkkel,pàrral osztanàm meg a hètvègèm hétköznapi estèim. Buja izgalmak,kèjes szórakozás hetero alapon . Kötetlen szórakozàs a szex oltàràn
Holnap estére keresek nagy farku pasit, olyat aki nem egy gyors menetet akar, hanem van fantáziája.
Sziasztok! Párt keresek. Helyem van de mobilis vagyok . Diszkréció adott és elvárt. Köszönöm.
Sziasztok! Ma este Szolnok mellett szabadba..!
Átlagos férfi.. Vagy pár!??
Mi l.32/157 /45! F. 40/188 /74!
Privátban
Átlagos férfi.. Vagy pár!??
Mi l.32/157 /45! F. 40/188 /74!
Privátban
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Nyíregyháza környékén, holnap esetleg buli, party?
Mikor menne szórakozni s merre?
(Ez egy válasz Young4Cuckold üzenetére (2023. 08. 25. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 14:08

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Debrecenben klubot vagy bármit ahová milfek járnak és sok fiatal tettre kész faszi? Feleségemet küldeném el szórakozni :P
Tudnátok ajánlani Debrecenben klubot vagy bármit ahová milfek járnak és sok fiatal tettre kész faszi? Feleségemet küldeném el szórakozni :P