Párral ismerkednénk akik találkozni is mernek nem csak hónapokig levelezgetni.
Tiszafüreden jártok nyaralni és szeretnétek egy szép farkat írjatok mindenben benne vagyok
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok, nyíregyháza és szerencs környékén masszázst vállalok nem vagyok profi nincs végzettségem , egy simogatós gyengéd kellemes masszázsról lenne szó házhoz megyek masszírozok anyagiaktol mentesen esetleg természetben aki szeretne hálálkodni arra lehet lehetőség írjatok beszéljük meg aztán mehet a dolog , hölgyek párok , férfiakat eldöntöm írásban!
Sziasztok. Csinos hölgyet keresek vagy csatlakoznék egy egy helyes, kedves párhoz.
Sziasztok nyiregyi vagy deberceni lány, vagy pár? 35 éves nyiregyi srác vagyok..csak akik tényleg találkoznának..
Sziasztok! Ma este Szolnok mellett szabadban is akár!
Átlagos férfi.. Vagy pár!??
Mi l.32/157 /45! F. 40/188 /74!
Privátban
Átlagos férfi.. Vagy pár!??
Mi l.32/157 /45! F. 40/188 /74!
Privátban
Sziasztok,
27 éves srácként, lányt vagy párt keresek az adatlapom szerint.
27 éves srácként, lányt vagy párt keresek az adatlapom szerint.
Budapest Nyíregyháza m3 szakaszán hölgy pár aki kalandozna
Délelötti szexre keresünk vagy 18-22 éves fiatal kezdö fiukat vagy igazán nagy farku pasit ! Bunkok ápolatlanok kiméljenek. Privátban várjuk a jeletkezést !
Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Egy kis csevej hogy ismerjük meg egymást !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Egy kis csevej hogy ismerjük meg egymást !
Párt keresek mára hely ok. privire zsolesz
Sziasztok!Olyan pár ismeretségét keressük akik tudnak fogadni minket.
Szia kedves. Úgy gondolom tudnánk pár kellemes ótát adni egymásnak. Akár hajnalig tartó csatába. Csak a falak, és az ágylábak, na meg a szomszédok bírják. Többit privátba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 25. péntek 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 21:44
Törölt felhasználó (4715374)

Holnap estére keresek nagy farku pasit, olyat aki nem egy gyors menetet akar, hanem van fantáziája.
Sziasztok!Ma olyan extrém párt keresek ahol a férfi tagot izgatja,nézni szeteti ha párját előtte dugják,szopatják élveztetik el egy méretes szerszámmal.Közben nudizás,lazulás a medencében telkemen a Tisza tónál.
Hidd el, nem akarod látni. Bár ha tüzet oltani a moslék is jó- alapon keresel akkor lesz mivel.
(Ez egy válasz Young4Cuckold üzenetére (2023. 08. 26. szombat 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok terhes nőt keressnek nagy pocakkal hajdu biharban kozos orom szerzes celjabol wink varom a leveleket en egy 34 eves izmos srac vagyok nagy merettel udv
Hölgyet keresek mára, aki segítene elélvezni!
Ma estére párt keresünk kellemes este eltöltéséhez, előny a bisex női tag.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.