Szolnok kke
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Sziasztok,
Szolnoki 48 éves férfi vagyok és keresnék egy fiatal 18-20 éves lányt vagy esetleg párt akik meglátogatnának péntek délelőtt és élvezhetnénk egymás testét.
Privát leveleket várok.
Szolnoki 48 éves férfi vagyok és keresnék egy fiatal 18-20 éves lányt vagy esetleg párt akik meglátogatnának péntek délelőtt és élvezhetnénk egymás testét.
Privát leveleket várok.
50éves hetero házaspár keres férfit akinek lenne kedve csatlakozni
Sziasztok
Debrecenben keresek autós kalandra olyan srácot akit izgatna ahgy kiverem a felesége képeitlre videójára élőben elötte az autóban.
Debrecenben keresek autós kalandra olyan srácot akit izgatna ahgy kiverem a felesége képeitlre videójára élőben elötte az autóban.
Párt masszíroznék, helyem van privire
Holnap hajnali szopómat keresem nyíregyhàzán
Debrecen és környékbeli autós kalandozókat keresek

Sziasztok! Párt keresek,szexi játékokra,sok mindenre gondolok!!!!
vannak ötleteim!
megbízható,diszkrét,férfi vagyok! Az adatlapokon a fotók valósak.

Üdv a ma éjszakát Nyírbátorban töltöm volna hölgy vagy pár akivel/akikkel lehetne nagyokat élvezni?
Sziasztok! Délelőttre keresek valami kielégítő elfoglaltságot. Debrecen és vonzáskörzete. Max 50km.
Lassan vége a hőséges és kalandokban gazdag nyárnak!
Jönnek a "dolgos szürkébb őszi hétköznapok"
A nyugalom szigete Nálam egy fincsi masszázs extrával...HÍVJ(atok)!
Ehhez csak el kell jönnöd-jönnötök Hozzám, huncut és meztelen masszőr masszázspadon vagy kényelmes franciaágyon Rád vagy Rátok vár álló dákóval, ügyes masszőrkezekkel!
Keress(etek) bátran! Itt a helyed-helyetek nálam!!
Jönnek a "dolgos szürkébb őszi hétköznapok"
A nyugalom szigete Nálam egy fincsi masszázs extrával...HÍVJ(atok)!
Ehhez csak el kell jönnöd-jönnötök Hozzám, huncut és meztelen masszőr masszázspadon vagy kényelmes franciaágyon Rád vagy Rátok vár álló dákóval, ügyes masszőrkezekkel!
Keress(etek) bátran! Itt a helyed-helyetek nálam!!
Sziasztok. 24 eves macis srac vagyok. Mai napra(delelott) keresem maciskedvelo altiv kanos partneremet minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Irj ha erdekel a dolog.
Sziasztok!! Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Házaspárral ismerkednék
Sziasztok terhes nőt keressnek nagy pocakkal hajdu biharban kozos orom szerzes celjabol varom a leveleket
esetleg furgonos kamionos aki kényeztetésre vágyik?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok! Kedves közvetlen párok és hölgyek társaságát keresem!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.