Sziasztok! Délelőttre keresek valami kielégítő elfoglaltságot. Debrecen és vonzáskörzete. Max 50km.
Lassan vége a hőséges és kalandokban gazdag nyárnak!
Jönnek a "dolgos szürkébb őszi hétköznapok"
A nyugalom szigete Nálam egy fincsi masszázs extrával...HÍVJ(atok)!
Ehhez csak el kell jönnöd-jönnötök Hozzám, huncut és meztelen masszőr masszázspadon vagy kényelmes franciaágyon Rád vagy Rátok vár álló dákóval, ügyes masszőrkezekkel!
Keress(etek) bátran! Itt a helyed-helyetek nálam!!
Jönnek a "dolgos szürkébb őszi hétköznapok"
A nyugalom szigete Nálam egy fincsi masszázs extrával...HÍVJ(atok)!
Ehhez csak el kell jönnöd-jönnötök Hozzám, huncut és meztelen masszőr masszázspadon vagy kényelmes franciaágyon Rád vagy Rátok vár álló dákóval, ügyes masszőrkezekkel!
Keress(etek) bátran! Itt a helyed-helyetek nálam!!
Sziasztok. 24 eves macis srac vagyok. Mai napra(delelott) keresem maciskedvelo altiv kanos partneremet minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Irj ha erdekel a dolog.
Sziasztok!! Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Házaspárral ismerkednék
Sziasztok terhes nőt keressnek nagy pocakkal hajdu biharban kozos orom szerzes celjabol varom a leveleket
esetleg furgonos kamionos aki kényeztetésre vágyik?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok! Kedves közvetlen párok és hölgyek társaságát keresem!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Párral ismerkednénk akik találkozni is mernek nem csak hónapokig levelezgetni.
Tiszafüreden jártok nyaralni és szeretnétek egy szép farkat írjatok mindenben benne vagyok
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok, nyíregyháza és szerencs környékén masszázst vállalok nem vagyok profi nincs végzettségem , egy simogatós gyengéd kellemes masszázsról lenne szó házhoz megyek masszírozok anyagiaktol mentesen esetleg természetben aki szeretne hálálkodni arra lehet lehetőség írjatok beszéljük meg aztán mehet a dolog , hölgyek párok , férfiakat eldöntöm írásban!
Sziasztok. Csinos hölgyet keresek vagy csatlakoznék egy egy helyes, kedves párhoz.
Sziasztok nyiregyi vagy deberceni lány, vagy pár? 35 éves nyiregyi srác vagyok..csak akik tényleg találkoznának..
Sziasztok! Ma este Szolnok mellett szabadban is akár!
Átlagos férfi.. Vagy pár!??
Mi l.32/157 /45! F. 40/188 /74!
Privátban
Átlagos férfi.. Vagy pár!??
Mi l.32/157 /45! F. 40/188 /74!
Privátban
Sziasztok,
27 éves srácként, lányt vagy párt keresek az adatlapom szerint.
27 éves srácként, lányt vagy párt keresek az adatlapom szerint.
Budapest Nyíregyháza m3 szakaszán hölgy pár aki kalandozna