Sziasztok. Hajdú-Bihari Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Újabb próbálkozás a lehetetlennel...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet, (főleg a fenék érdekel.)
De olyat aki tudja, mit jelent ez és ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, de minden megoldható.
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható.
Anyagiak természetesen kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet, (főleg a fenék érdekel.)
De olyat aki tudja, mit jelent ez és ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, de minden megoldható.
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható.
Anyagiak természetesen kizárva!
Sziasztok!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!

bekes vagy szolnok megyebol van valaki/? helyem van bekes megyebe de utazom is
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Holnap délután Szolnok-Eger útvonalon megállnék egy jót szopni... Gecit nyelni.
Ma aktív pasi lenne??? Nyíregyházán??
Nyíregyházán házhoz megyek masszírozok!
Sziasztok. Mi egy baráti társaság vagyunk .
Hölgyet- hölgyeket keresünk gang bang bulira.
Hajdúböszörményben vagyunk . Helyünk van. 6fő
Akit érdekel privátban írjon .
Hölgyet- hölgyeket keresünk gang bang bulira.
Hajdúböszörményben vagyunk . Helyünk van. 6fő
Akit érdekel privátban írjon .
Sziasztok! Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Szolnok kornyeken szopatnek szabadban max 30eves korig csak keppel rendelkezok irjanak
Sziasztok. Szarvason fogadnék gyönyörű wellnes nyaralómba parokat ..3- vagy 4 es kikapcsolódasra. Holnap és Penteken lenne aktuális. Itt alvás adott ..Jakkuzi szauna italozas nasi sex igényes kornyezetben.
Ma holnap debreceni párt lányt keresek kukkoldra vagy lehet fordítva is .
Izmos kondis sracot keresünk hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre.
L: 150/50/24 szoke , D -mell borotvált csinos
Helyünk van
Nyiregyhazan
L: 150/50/24 szoke , D -mell borotvált csinos
Helyünk van
Nyiregyhazan
Vannak itt heterok is, vagy ez valami b… oldal?
Kiváncsi heteroként keresek szabolcs megyében ma estére egy meleg, bi vagy szintén kiváncsi hetero srácot akivel kipóbálhatnék sokminden ebben a műfajban. Helyen van Gyulaházán.
Valaki most debrecenben?Van kb egy órám
Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Egy kis csevej hogy ismerjük meg egymást !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Egy kis csevej hogy ismerjük meg egymást !
bekes vagy szolnok megyebol van valaki/? helyem van bekes megyebe de utazom is