Ma estére Debrecenben keresünk pasit , vagy párt. Kép , viber, és az hogy ma este szabad is alap.
Miért vagy ebben olyan biztos?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 14:45

Törölt felhasználó (4716229)
VIP

Régi vágyunk: Niki párral játszadozik, /nyilván kölcsönös szimpátia alapján/ a párnál a két csaj ugye foglalkozik egymással , és a fiú is velük. Párosunk pasija pedig csak nézi, és videozza
Na ilyen pár biztos nincs aki ezt bevállalná

Debrecen vekeri tó 9 körűl szopnék
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Nagyméretű aktiv pasit keresem hosszútávra
Igényes bisex passziv vagyok
Igényes bisex passziv vagyok
Sziasztok! Debrecen kishegyesi végén, az autópálya felhajtó környékén hamarosan leparkolunk egy kis hancurra. Ha esetleg van kedve valakinek meglesni, várjuk szeretettel (ha szimpatikus vagy, esetleg még be is szállhatsz)
Régi vágyunk: Niki párral játszadozik, /nyilván kölcsönös szimpátia alapján/ a párnál a két csaj ugye foglalkozik egymással , és a fiú is velük. Párosunk pasija pedig csak nézi, és videozza
Na ilyen pár biztos nincs aki ezt bevállalná

Hajdúszoboszlón, ma csütörtök este, hölgyet kényeztetnék, párhoz csatlakoznék, enyhe bi is bejön.
Sziasztok hosszú távú szexkapcsolathoz keresek Nyíregyháza és vonzáskörében ápolt diszkrét hölgyet kortól súlyától függetlenül a belső a lényeg atestiség csak másodlagos
Esetleg van olyan hölgy a mai napon Debrecenben,Aki csatlakozna egy párhoz? Akár csal lányos játékok is szóba jöhet! A párosunk hölgy tagja nőies,hosszú,szőke hajú,nagy cicis. A fiú sportos,rövid,barna hajú,kék szemű!
Privátban írj kérlek,ha érdekesek lehetünk számodra!
Szép napot!
Privátban írj kérlek,ha érdekesek lehetünk számodra!
Szép napot!
A mai nap folyamán ismerkednék Nyíregyházán, hölgy, vagy pár társaságát keresem. Egy beszélgetés, kávé, aztán meglátjuk, semmi sem kötelező.
A mai nap folyamán ismerkednék Nyíregyházán, hölgy, vagy pár társaságát keresem. Egy beszélgetés, kávé, aztán meglátjuk, semmi sem kötelező.
Autós kalandozokat keresek Debrecenből.
Debrecenbe ma délelőtt szopnék
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Holnap délután Szolnok-Eger útvonalon megállnék egy jót szopni... Gecit nyelni.
bekes vagy szolnok megyebol van valaki/? helyem van bekes megyebe de utazom is
Sziasztok.Attila vagyok 40 es Nyíregyházi pasi.Ismerkednék párokkal és magányos kielégitetlen vágyakkal rendelkező hölgyekkel,szexkapcsolat céljából.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok. Hajdú-Bihari Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.