Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak holnap(09.03.) délelőtt esetleg kora délután találkozni Velem Debrecenben vagy a környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak holnap(09.03.) délelőtt esetleg kora délután találkozni Velem Debrecenben vagy a környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Sziasztok.
Sziasztok! Estére párt keresünk párcserére.Olyan pár jelentkezzen aki komolyan gondolja.Telefon beszélgetés hölgyek közt alap.Várjuk a leveleket!
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Szabolcs megye.
Sziasztok!
Izgalmas programot keresünk a hétvégére…
Utazni és fogadni tudunk.
Izgalmas programot keresünk a hétvégére…
Utazni és fogadni tudunk.
Sziasztok!.
45 éves roma pasi vastag faszal ismerkedne
Szolnok megye
45 éves roma pasi vastag faszal ismerkedne
Szolnok megye
Igényes jóméretű pasit keresem.
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányal páral ismerkednénk lányos játékokra.

Sziasztok!Holnap estére biszex pasit keresünk Püspökladány környékén.
Viber szamot irtok privatba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 01. péntek 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 06:10
Törölt felhasználó (4716229)
VIP

Ma estére Debrecenben keresünk pasit , vagy párt. Kép , viber, és az hogy ma este szabad is alap.
Mikor s hol lesz a buli ? Lehet még menni? Írsz privátba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 01. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 07:56
Törölt felhasználó (1357202)

Sziasztok. Szombat éjjelre keresünk perverz domináns hetero pasikat debreceni bulira.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok . 5. En delelot szolnokon leszek szivesen csatlakoznek parokhoz vagy akar nohoz
Nyíregyházi hölgy mai találkozóra?
Sziasztok!
Debrecenben vagyok jelenleg, párhoz vagy hölgyhöz szívesen csatlakoznék!
Ha kapcsolatra jelöltök akkor több kép is látható!
Debrecenben vagyok jelenleg, párhoz vagy hölgyhöz szívesen csatlakoznék!
Ha kapcsolatra jelöltök akkor több kép is látható!
Sziasztok. Szombat éjjelre keresünk perverz domináns hetero pasikat debreceni bulira.
Üzenem a tegnapi srácnak, hogy bocsi, a kisasszony meggondolta magát…. mondjuk egy fél órával később már bánta
(Ez egy válasz Faxe1975 üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 15:06

Sziasztok! Debrecen kishegyesi végén, az autópálya felhajtó környékén hamarosan leparkolunk egy kis hancurra. Ha esetleg van kedve valakinek meglesni, várjuk szeretettel (ha szimpatikus vagy, esetleg még be is szállhatsz)
Sziasztok!
Ma estére jberény környékén keresek párt akikhez csatlakoznék.
Akár biszex is lehet.
Cuckold,közös maszti,creampie..mindenre nyitott vagyok.
Természetesen hölgyek is írhatnak,kortól függetlenül.
Egy kellemes estét garantálok..
Helyem van,és utazni is tudok.
Ma estére jberény környékén keresek párt akikhez csatlakoznék.
Akár biszex is lehet.
Cuckold,közös maszti,creampie..mindenre nyitott vagyok.
Természetesen hölgyek is írhatnak,kortól függetlenül.
Egy kellemes estét garantálok..
Helyem van,és utazni is tudok.
sziasztok mini,sexbulit tartunk szabolcs megyében,szeptember 9 én,kb 10föt tudunk fogadni