Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Mikor s hol lesz a buli ? Lehet még menni? Írsz privátba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 01. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 07:56
Törölt felhasználó (1357202)

Sziasztok. Szombat éjjelre keresünk perverz domináns hetero pasikat debreceni bulira.
Viber szamot irtok privatba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 01. péntek 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 06:10
Törölt felhasználó (4716229)
VIP

Ma estére Debrecenben keresünk pasit , vagy párt. Kép , viber, és az hogy ma este szabad is alap.
Sziasztok!Holnap estére biszex pasit keresünk Püspökladány környékén.
sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányal páral ismerkednénk lányos játékokra.

Igényes jóméretű pasit keresem.
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
Sziasztok!.
45 éves roma pasi vastag faszal ismerkedne
Szolnok megye
45 éves roma pasi vastag faszal ismerkedne
Szolnok megye
Sziasztok!
Izgalmas programot keresünk a hétvégére…
Utazni és fogadni tudunk.
Izgalmas programot keresünk a hétvégére…
Utazni és fogadni tudunk.
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Szabolcs megye.
Sziasztok! Estére párt keresünk párcserére.Olyan pár jelentkezzen aki komolyan gondolja.Telefon beszélgetés hölgyek közt alap.Várjuk a leveleket!
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak holnap(09.03.) délelőtt esetleg kora délután találkozni Velem Debrecenben vagy a környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak holnap(09.03.) délelőtt esetleg kora délután találkozni Velem Debrecenben vagy a környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Sziasztok.
Debrecen ma reggel 8-kor vekeri tó szopnék
Sziasztok!Párt keresek ma Egerszalók retró fürdő vagy Demjén termál tó fürdőbe,fürdőzés,szaunázás,erotika.Magas sportos nagy méretű ápolt pasi vagyok.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok! Nőket, illetve párokat keresek, akik kifejezetten a nagy és vastag intimet keresik! Fiatal, sportos, magas pasi vagyok, utazni tudok! Méreteim privátban
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan