Sziasztok.Párokat, hölgyeket keresek szexkapcsolatra Nyíregyházán és környékén.Hetero pasi vagyok.
Igényes nagyfarkú aktiv pasit keresek Nyiregyhazan
Hosszutavra
Passziv bi igenyes pasi vagyok
Hosszutavra
Passziv bi igenyes pasi vagyok
Sziasztok! debreceni 2 szobás tiszta lakás egyik szobája zuhanyzóval,tiszta törcsivel és kényelmes franciaággyal párok búvóhelyeként kiadó napközbeni vagy akár este-éjszaka is. Semmit se kell hozzatok, csak magatokat.
keressetek bátran, fizetség természetben hármasozás vagy csak mozizás is megbeszélhető
keressetek bátran, fizetség természetben hármasozás vagy csak mozizás is megbeszélhető
Hölgyekhez, párokhoz csatlakoznék napozni, nudizni. Debrecen környékén, esetleg a Vekeri tó eldugott részein. Esetleg kukkolnék.
Utazni tudok!
Utazni tudok!

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
sziasztok bekesmegyei igenyes pasi vagyok helyem van de utazom is not part keresek
Szia irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 05. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 15:03
Törölt felhasználó (4706593)
VIP

Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
50 éves hetero házaspár vagyunk, keresünk hetero pasit, vagy házaspárt Szabolcs megye
Sziasztok!
Bisex női tagú házaspár vagyunk, akik a hétvége kellemes időtöltésrére keresnek párt női bisexre, illetve egymás előtti huncutkodásra és a továbbiak meg kiderülnek majd.... Fogadni tudunk egyenlőre....
Bisex női tagú házaspár vagyunk, akik a hétvége kellemes időtöltésrére keresnek párt női bisexre, illetve egymás előtti huncutkodásra és a továbbiak meg kiderülnek majd.... Fogadni tudunk egyenlőre....
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Bisex női tagú házaspár vagyunk, akik kellemes időtöltésre keresnek párt női bisexre, illetve egymás előtti huncutkodásra.....a hétvégére. Fogadni tudunk egyenlőre....
Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sziasztok hétvégére keresünk párt aki komolyan is gondolja a találkozást.
Holnap nagyerdőn keresek párokat lányokat
aútós kalandra cukkoldra

sziasztok keresnek not part normalis igenyes bekes megyei pasi vagyok helyem van de utazom is
Szerdán délután 4kor nyiregyen szólnék szopatnék hely kell
Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk párokat, férfiakat, hosszú távra. Helyünk van.
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk párokat, férfiakat, hosszú távra. Helyünk van.
Sziasztok Holnap egész nap van helyünk Debrecenben és párt illetve egy hölgyet keresnénk egy kellemes kikapcsolódásra ha van kedved írj mi 31 évesek vagyunk mind ketten és minden jóban benne vagyunk !