Szép estét! Nyíregyháza és kb 100km-es körzetében sokmindenre nyitott 30as potens kitartó Pasiként párhoz csatlakoznék! Részleteket privátban megbeszéljük!
Sziasztok ma este találkoznék nőkkel párokkal, 177 cm magas 90 kg ápolt igényes férfi vagyok,
Viber legyen
Viber legyen
Sziasztok
Hölgyet szívesen kényeztetnék!
Hölgyet szívesen kényeztetnék!

Párt keresek helyem van, de utazok is. privire
Sziasztok!Párt keresek ma este Egerszalókon nosztalgia fürdőben,ismerkedés szex.Magas sportos nagy méretű pasi
ma 18 h körül debrecen TEVA erdö
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
De kár,hogy bisexet.... :(
(Ez egy válasz Horze üzenetére (2023. 09. 09. szombat 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 05:53

Sziasztok!Holnap estére BISZEX PASIT keresünk Püspökladány környékén.
20-as éveiben járó hetero fiatal férfi ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, utazni tudok, bármi kérdés esetén írj privátban
Szép hétvégét Mindenkinek! Mai nap (09.09. szombat) Szolnokot és környékét, autóval útbaejtő párt keresnék... napközben, este, éjjel... Akikhez ápolt, intelligens, igényes, jó méretű, erős testalkatú Férfiként, beszállhatnék harmdiknak, a Hölgy örömére... Autótokban, természetben, bárhol...Privát megkeresédst várnék...
Hajdubihar környékén vagyok elérhetö.
0040750433272 watsappon.
0040750433272 watsappon.
Sziasztok!Párral ismerkednék ma ma Demján termál tónál.Napozás,fürdőzés,szaunázás....
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Ma valaki Szabolcs megyében?
Csinos bisex nőt keresünk , szinten csinos igenyes holgytagunk melle
24/150/55 szoke D mell
Nyiregyhaza
24/150/55 szoke D mell
Nyiregyhaza
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szolnok kornyeken szopnek.
Sziasztok!Holnap estére BISZEX PASIT keresünk Püspökladány környékén.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.