Üdv! Szexpartartner hölgyet, esetleg párt keresek hosszútávra, Nyíregyháza környékén.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Sziasztok Szolnokon keresek hölgyet kölcsönös örömszerzèsre kor lényegtelen,bármire nyitott vagyok.
Holnap Karcagon masszázs hölgyek párok esetleg pasik számára diszkrét helyem van és persze.ez mind anyagiaktól mentesen .
Sziasztok
40+ os hölgyet szívesen kényeztetnék. Helyem is van utazni is tudok.
40+ os hölgyet szívesen kényeztetnék. Helyem is van utazni is tudok.

Nőcit keresek, aki imád franciázni!
Pár, házaspár, ki ma ráér? hely ok,de utazok is zsolesz
Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Sziasztok!
Barátnőm ma este dolgozik.
Párnak vagy hölgynek lenne kedve iszogatni és beszélgetni?
Barátnőm ma este dolgozik.
Párnak vagy hölgynek lenne kedve iszogatni és beszélgetni?
Sziasztok most 7vegen feleseget kényeztetnek(hasznalnek) a férje elott akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok! Többes terén még tapasztalatlan 29éves magára igényes pasi keresi Párok társaságát. Helyileg Debrecen. Ha felkeltettem valakinek/valakiknek az érdeklődését akkor privátban várom a megkereséseket.
Sziasztok! A hétvégén Szolnokon csatlakoznék párhoz
Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok! Igényes,diszkrét nem független pasi,keres minden korosztályból párt. Helyem van de utazni is tudok. Lehetőleg napközben. Köszönöm.

Sziasztok!
Szombat kora estére keresünk bi pasit vagy ilyen tagu párt.
Vibered legyen.
Szombat kora estére keresünk bi pasit vagy ilyen tagu párt.
Vibered legyen.
Berettyóújfaluban keresek párokat, lányokat, férfiakat partnernek. Enyhe bisex oké.
De jó lenne, nagyon jók a videók
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 22. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 09:50
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok,mai naptól vasárnapig Nyíregyházán leszünk,és nagy intimmel keresünk pasit harmadiknak a feleségem örömére! Nyíregyháza és Debrecen környékén
Sziasztok,mai naptól vasárnapig Nyíregyházán leszünk,és nagy intimmel keresünk pasit harmadiknak a feleségem örömére! Nyíregyháza és Debrecen környékén
Ma Hajdúnánáson valaki?