Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
56 éves bi pasi, és jóval idősebb biszex barátja keresnek hármas örömszerzéshez vékony, igényes hölgyet mindenki örömére.
Találkahely Tiszafüreden vagy Törökszentmiklóson van.
Nem levelező partnereket keresünk!
56 éves bi pasi, és jóval idősebb biszex barátja keresnek hármas örömszerzéshez vékony, igényes hölgyet mindenki örömére.
Találkahely Tiszafüreden vagy Törökszentmiklóson van.
Nem levelező partnereket keresünk!
ugye...milyen xar, ha a buli napján mondják le??...a karma visszanyal...
Szombaton Szolnokon Szopni szeretnék. Hely kell 40 évtől 75évesig alkat nem fontos
Sziasztok!Párt keresek péntek esti termál fürdőzéshez,szaunázáshoz,szex Demjén termál tófürdőben
Sziasztok.
Lenne kedve valakinek péntek(09.29.) délelőtt 9-11 között találkozni Velem Debrecenben? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve valakinek péntek(09.29.) délelőtt 9-11 között találkozni Velem Debrecenben? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
buvohelynyiregyhaza.hu
Voltam már itt az oldalról hölyggyel. Ajánlom! (Ez egy válasz fiatalpart üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltam már itt az oldalról hölyggyel. Ajánlom! (Ez egy válasz fiatalpart üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Berekfürdő +30 km
28. és 29.éjszakára keresem partnerem, hetero vagy bi pár személyében. Bi téren aktív vagyok. Bi pasi is érdekelhet, max orális kaland.
28. és 29.éjszakára keresem partnerem, hetero vagy bi pár személyében. Bi téren aktív vagyok. Bi pasi is érdekelhet, max orális kaland.
Szabolcs megyéből valaki?
Esetleg van olyan hölgy a mai napon Debrecenben,Aki csatlakozna egy párhoz? Akár csak lányos játékok is szóba jöhet! A párosunk hölgy tagja nőies,hosszú,szőke hajú,nagy cicis. A fiú sportos,rövid,barna hajú,kék szemű! Esetleg pár is szóba jöhet! Csak napközben!
Privátban írj kérlek,ha érdekesek lehetünk számodra!
Szép napot!
Privátban írj kérlek,ha érdekesek lehetünk számodra!
Szép napot!
Hali! Debreceni biszex, tabuktól mentes férfi vagyok. Szívesen ismerkednék, barátkoznék hozzám hasonlóan nyitott és tabuktól mentes idősebb férfiakkal, nőkkel.
Napkozben Debrecenben raero Holgyet vagy biszex part keresek Budapesten. Holgy eseten straponos jatekok nagyon erdekenek, talasztalatom van boven! Parok: ismerkedeskent szivesen szopnek a Holgy taggal. Esetleg ma napkozben?
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk párokat, lányokat, férfiakat.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk párokat, lányokat, férfiakat.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok!
Jászságban és Heves város környékén keresek buvóhelyet
Jászságban és Heves város környékén keresek buvóhelyet
Sziasztok!
Jászságban és Heves város környékén keresek buvóhelyet.
Sziasztok!
Sziasztok. Péntek reggel,kora délelőtre Szolnokon aktív,átlag feletti pasit fogadnánk a hölgy örömére. Priv.levelet várunk. Sziasztok