A hétvége kellemes eltöltésrére keresünk párt női bisexre, illetve egymás előtti huncutkodásra és a továbbiak meg kiderülnek majd. Mi bisex női tagú magyar 100% diszkrét házaspár vagyunk. Fogadni tudunk egyenlőre....
Hölggyel ismerkednék, esetleg párral hosszútávon.
Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Esetleg van olyan hölgy a mai napon Debrecenben,Aki csatlakozna egy párhoz? Akár csak lányos játékok is szóba jöhet! A párosunk hölgy tagja nőies,hosszú,szőke hajú,nagy cicis. A fiú sportos,rövid,barna hajú,kék szemű! Esetleg pár is szóba jöhet! Csak napközben!
Privátban írj kérlek,ha érdekesek lehetünk számodra!
Szép napot!
Privátban írj kérlek,ha érdekesek lehetünk számodra!
Szép napot!
Péntek és/vagy szombat estére párt keresünk közös huncutkodásra...
Sziasztok
Parommal lányt keresünk hármashoz, főleg lányos játékokhoz. Egy egész napos játék smile ( kölcsönös viszonzas privátba megbeszéljuk) nem bánod meg
Parommal lányt keresünk hármashoz, főleg lányos játékokhoz. Egy egész napos játék smile ( kölcsönös viszonzas privátba megbeszéljuk) nem bánod meg
Tiszafüreden hétvégén ki jön velem bicajozni a tó körül,útközben bármi lehet írjatok főleg hölgyek párok
Ma valaki Szabolcs megyében?
Nyíregyházán kinek lenne kedve szopatni??
Párokkal ismerkednénk adatlapunk alapján.
Sziasztok!Szombaton párral ismerkednék Egerszalókon a Saliris nudista részlegén,vagy Demján termál tónál.Magas sportos nagy méretű pasi vagyok.
Igényes passziv sub bisex pasiként , bisex párt vagy aktiv pasit keresem
Nyiregyhazan
Bdsm - is
Nyiregyhazan
Bdsm - is
Debrecen és környékéről ismerkednék hölgyekkel. Jól szituált ápolt magára igényes 31 éves férfi vagyok.
Cuckoldrq keresunk nagyfarku pasit.
150/55/24 baratnommel
Nyiregyhazan
150/55/24 baratnommel
Nyiregyhazan
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Ma valaki Szabolcs megyében?
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Sziasztok domináns párt keresnék szabolcs megyéből hátha akad ilyen. Köszönöm
Idös hölgypartnert keresek nemegyszeri alkalomra,jászbereny és környezö települések.