Külföldre költözés miatt 2 szobás családi házunkat ajándékba kiadnánk párnak.Részleteket privátban!
Holnap délután esetleg?
(Ez egy válasz bifiu1102 üzenetére (2023. 10. 21. szombat 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 21. szombat 06:35

Sziasztok normális ápolt macis pasi vagyok és kalandot keresek Debrecenben ma egész nap csak ha komolyan is gondolod !
Szolnokon holnap valaki?
Sziasztok.
Párokkal, nőkkel ismerkednék, ma este/kora éjjel találkoznék is Bp-Cegléd-Szolnok vonzás körzetében.
Üzenetben beszélgessünk elsőnek.
Párokkal, nőkkel ismerkednék, ma este/kora éjjel találkoznék is Bp-Cegléd-Szolnok vonzás körzetében.
Üzenetben beszélgessünk elsőnek.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Sziasztok! Vannak itt olyan srácok akik 45-50 közötti Hajdú Bihari férjezett nőket el tudtak csábítani (Messenger, viber üzenetek esetleg személyes találkozó)? Privátban szeretnék kérdezni tőlük.
sziasztok kinek a feleseget kényeztetném "használhatnam" akit ez nagyon izgatná is esetleg? hely kellene utazni tudok!
Hölgyet keresek, aki stívesen talizna ma! Vagy párt! Akár meg is leslek titeket!
Sziasztok mi egy ápolt normális pár vagyunk szívesen fogadnánk ma este egy rá érrő bi fiút akinek lenne kedve meglátogatni minket Debrecenben csak ha komolyan gondolod és Viber számot illetve egy pár szóban be mutatkozik és le írod mit szeretsz azt megköszönjük ! Kellemes napot
továbbra is...
(Ez egy válasz Menthor üzenetére (2023. 10. 17. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 17. kedd 15:12

Szervusztok, a következő 2-3 hétben Berettyóújfalu és környékén dolgozunk a srácokkal, jó testű fizikai munkát végző brigád, ha van erre nyitott hölgyemény, szívesen bedobjuk a közösbe
Vásárosnamény..? Valaki? Pár vagyunk..
Sziasztok normális ápolt macis pasi vagyok és kalandot keresek Debrecenben ma egész nap csak ha komolyan is gondolod !
reggelt, esetleg Debrecen környezetében izgalmas kalandra keresem partnerem, partnereim.
Sziasztok. Szabolcs megyében keresunk férfit a felesegemmel aki élőben kukkolna es kiverne a paromra mikozben velem van.reszletek pmben. Elsősorban Nyírbátor és környékéről
Sziasztok. 24 eves enyheny macis srac vagyok. Ma estere keresem aktiv kanos partneremet minden jora Nagyhegyesre. Irj ha erdekel a dolog
Hölgy van a megyében, esetleg pár aki kukkolható ?
Hölgy, pár bármire?
Hajdúhadházon Hölgy vagy Pár aki/k szívesen fogadnák egy 29 éves igényes pasi közeledését?
Sziasztok. 24 éves husis pasi vagyok. Ma estére keresem kanos partneremet minden jóra.
Nagyhegyesen vagyok megtálalható. Írj ha érdekel a dolog.
Nagyhegyesen vagyok megtálalható. Írj ha érdekel a dolog.