Nyiregyhazi aktiv / bisex pasit keresem.
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Sziasztok!! Hétvégén párt meglátogatnék…. nézném ahogy szeretkeztek, igény esetén beszállnék vagy csak kényeztetném a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt….. utazni bárhova tudok akár wellnesre ott alvással is!!! Diszkrét igényes normális nem független ffiként!!
Holnap napközben Szolnok és Debrecen között van valakinek program ajánlója?
Sziasztok. Ma Nyiregyen szopnék
Sziasztok!
November 3-án Szolnokon keresek partnert.
November 3-án Szolnokon keresek partnert.
Nyíregyházán keresek aktív pasit orálra. Kezdő bi vagyok.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki fiatal lánnyal ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Szolnoki vagy közvetlen környéki fiatal lánnyal ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Sziasztok!
Debrecen vagy környéken keresek kedves part akihez lehetne csatlakozni
Sok mindenre nyitott vagyok
Napközben erek rá
Debrecen vagy környéken keresek kedves part akihez lehetne csatlakozni
Sok mindenre nyitott vagyok
Napközben erek rá
28 éves CD lenne domináns pasi szexrabszolgája. Borsod vagy Szabolcs megyéből keresek elsősorban potens, férfias testalkatú (90-100 kg+), nálam idősebb pasikat (50 éves korig). Nagyobb méret is jöhet

Sziasztok , tiszató környékéröl hölgyel ismerkednék
Sziasztok!Ezen a héten péntek-vasàrnap, Hajdúszoboszlón leszünk az Aurum-ban.. Ismerkednénk biszex hölgy tagú pàrral!!Találkozzunk és a többit meglàtjuk..Privàtban írjatok!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Valaki most nyiregyen?
Sziasztok!
Párokkal, lányokkal, potens férfiakkal ismerkednénk.
Párokkal, lányokkal, potens férfiakkal ismerkednénk.
Sziasztok! Most Debrecenbe Hölgy vagy Pár aki szívesen venné egy 29 éves igényes, jó mérettel rendelkező pasi közeledését?
Szombat/vasárnap Debrecenben leszünk. Igényes/sportos/jó méretű/inteligens pasit keresünk párom kényeztetésére.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Szolnok holnap valaki?

vaooo
(Ez egy válasz TigMel üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 07:48

Szerdán, 10.25én egy debreceni hotelban szállunk meg. Ha lenne itt olyan sportos testalkatú és jól méretezett úr/srác aki egy odaadó masszázzsal vagy csak egy ital mellől, lelkes udvarlással el tudja csábítani gyönyörű Milf párom, akkor az írja meg privátba az elképzeléseit és ha elnyeri tetszésünket, akkor meg is valósíthatja
Jelentkezőket tehát privátban, az adatlapunk megismerése és megértése után várjuk!

Jelentkezőket tehát privátban, az adatlapunk megismerése és megértése után várjuk!