Szolnokon partnerem keresem. Férfi. Nő. Pár
53éves szabolcs megyei házaspár keres egy hetero 60éves férfit a feleség részére
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.
Párt, házaspárt keresek ma utazni tudok, de fogadni is. Puszi privire
Sziasztok. Szivesen ismerkednék az adatlapom szerint, alkalmi vagy akkár hosszú távra is.
Jók a videóitok!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 15:10

Péntek vagy szombat estére keresünk párokat, férfiakat. Helyünk van!
Sziasztok! Ma estére keresnék Debrecenben egyedülálló nőt egy kellemes időtöltésre

Ma estére helyes, igényes nagyméretű pasit keresünk! 17 /4 az nem nagy!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.
Hali.. Miskolctapolca Holnaptól.. ?????
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás stb.Írj. Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Sziasztok!Ma pár Egerszalókok saliris wellness részlegében aki ismerkedne?
Nyiregyhazi aktiv / bisex pasit keresem.
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nyiregyhaza
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nyiregyhaza
Tiszaujváros-Görbeháza
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Sziasztok! Szolnokon csatlakoznék párhoz. 22 éves pasi vagyok átlagos testalkattal
Sziasztok!40 éves férfi vagyok.Nyiregyháza mellet lakom,szivesen megismernélek beneteket
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 15:10

Péntek vagy szombat estére keresünk párokat, férfiakat. Helyünk van!
Sziasztok!
Hétfőn utazok Szabolcsba, délután 5-ig lent leszek kb. Párok?
Hétfőn utazok Szabolcsba, délután 5-ig lent leszek kb. Párok?
Sziasztok. Október 30-án Reggel 5kor,indulok Krakkóba Vásárolni, 1 ott alvás, 31-vissza Debrecen. Igényes Hölgyet szívesen magammal viszek! Üdv Zsolt...