Cuckold szexet kedvelő párt keresek,akár már ma estére.
Szeretem a telt idomokat,nagy feneket,nagy cickókat.
Ápolt,igényes,káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Sok tejjel rendelkező hölggyel,vagy ilyen hölgytagú párral is szívesen ismerkedem.
Szeretem a telt idomokat,nagy feneket,nagy cickókat.
Ápolt,igényes,káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Sok tejjel rendelkező hölggyel,vagy ilyen hölgytagú párral is szívesen ismerkedem.
Nem rég szült női partagunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
Cumiználak
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 31. kedd 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 31. kedd 06:26
Törölt felhasználó (4715025)

Kedves feleséget szopatnám Debrecen Nagyerdő. Üdv nagyfarkú pasi
Kedves feleséget szopatnám Debrecen Nagyerdő. Üdv nagyfarkú pasi
Hali Hajdúszoboszlón v a környéken valaki szopna? Pár v egyedül álló írj privatban
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Holnap (kedd) estére keresek párt. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Szolnokon partnerem keresem. Férfi. Nő. Pár
53éves szabolcs megyei házaspár keres egy hetero 60éves férfit a feleség részére
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.
Párt, házaspárt keresek ma utazni tudok, de fogadni is. Puszi privire
Sziasztok. Szivesen ismerkednék az adatlapom szerint, alkalmi vagy akkár hosszú távra is.
Jók a videóitok!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 15:10

Péntek vagy szombat estére keresünk párokat, férfiakat. Helyünk van!
Sziasztok! Ma estére keresnék Debrecenben egyedülálló nőt egy kellemes időtöltésre

Ma estére helyes, igényes nagyméretű pasit keresünk! 17 /4 az nem nagy!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.
Hali.. Miskolctapolca Holnaptól.. ?????
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.