Aktív 185/85, 35 éves, 18/5 intim méretű,aktív pasi keres, bi párt, vagy női rucisat
Még mindig:
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat.
(csak a kimondottan beteg dolgokat zárom ki.)
Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat.

Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Te egy Úr vagy! Visszautasíthatatlan ajánlat!
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 11:13

sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
sziasztok.
szeretnék egy diszkrét csajt akit megmasszírozhatok....
privát !
szeretnék egy diszkrét csajt akit megmasszírozhatok....
privát !
ma este Debrecen és kőrnyéke nő vagy pár ki szórakozni akar?
holnap este Debrecen és kőrnyéke nő vagy pár ki szórakozni akar?
Hölgyet keresek Szolnok környékén. Helyem van, utazni is tudok.
Unatkozó, elhanyagolt feleséget keresek diszkrét kapcsolatra.
Szolnokon ma este partnerem keresem
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Nyíregyháza ès környékén kalandoznèk egyedülálló hölggyel!!

Nyíregyházán..ma kinek lenne kedve szopatni???
Sziasztok
Mai napon Nyiregyen leszek, valakinek lenne kedve egy kis kalandra? Helyem sajnos nincs.

Debrecen. Nagyerdőn találkozó ma holnap izgalmas párok lányok. Üdv normális pasi
Sziasztok! Szexpartnert (hölgyet, párt, passzivat) keresek akár több alkalomra, hosszabb távra Heves, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod megyében. Utazás nem gond. Higiénia és diszkréció adott és elvárt! Várom az üzeneteket

Szabolcsi hölgyet keresek!!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.