Írjatok Nekem is, majd ha olyan kedvem lesz válaszolok
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 11. 21. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 07:54

Valamit nagyon benéztél. Ez a "mindenkinek írok gondolkodás és adatlapolvasás nélkül" tipikus esete. De amitől a legjobban kiégünk, hogy mi írjunk rád privában, ha akarunk valamit.

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Nyíregyen most valaki?
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Istenem…
(Ez egy válasz BM1969 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Valamit nagyon benéztél. Ez a "mindenkinek írok gondolkodás és adatlapolvasás nélkül" tipikus esete. De amitől a legjobban kiégünk, hogy mi írjunk rád privában, ha akarunk valamit.
(Ez egy válasz BM1969 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves unatkozó hölgyet szopatnék Debrecenben ma holnap. Üdv normális pasi
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Üdv Kedd-péntek estig fogadnék házaspárokat vagy hölgyeket szép diszkrét jakkuzis nyaralómba Szarvason egy izgalmas kikapcsolódásra.
Levélbe várom a jelentkezőket, átlagnál vastagabb méretesebb szerszámmal rendelkező ápolt kedves férfi vagyok. ..

Szolnokon ma este partnerem/partnereim keresem
Sziasztok.
Jászberény környékén ráélvezne valaki a farkamra?
Jászberény környékén ráélvezne valaki a farkamra?
Sziasztok!
Hellyel rendelkező Hölgyet keresek szerdára Nyíregyházán örömszerzésre.
Hellyel rendelkező Hölgyet keresek szerdára Nyíregyházán örömszerzésre.
Ismerkedhetünk írjátok privátban!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Délelőtt Debrecenben kaland?
Ahhoz nem kell műtét, elég ha a párod fogamzásgátlót szed. Bár ez a ti dolgotok. Csak elég furcsán nézett ki az előző kiírásod.
(Ez egy válasz sex pistols üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Nyilván nem, de a páromnál nincs gond ..
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
És az véd a betegségek ellen is?
(Ez egy válasz sex pistols üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 07:07

Vazektomia műtét után vagyok, hamarosan következmények nélkül lehet...