Szép napot!
Debrecenben szeretnék egy szobát kivenni!
2 órára kellene!
Ha valakinek van biztos helye szeretném ha adna egy telefonszámot!
Előre is köszönöm!
Debrecenben szeretnék egy szobát kivenni!
2 órára kellene!
Ha valakinek van biztos helye szeretném ha adna egy telefonszámot!
Előre is köszönöm!

Törölt felhasználó (4038282)

Sziasztok! Holnap este Hajdúszoboszlón leszünk a Rock Caféban. Várjuk azokat akik egy jót buliznának és egy gabalyodással zárnák az estét.

Sziasztok! A mai napra, estére keresek, hölgyet vagy párt egy kötetlen kapcsolatra.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok. Ma estére keresünk barátommal , hölgyet , hölgyeket, párokat, Hajdúböszörményben. Van helyünk .
Privátban mindent meg beszélünk . Szép napot mindenkinek.
Privátban mindent meg beszélünk . Szép napot mindenkinek.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Holnap este Hajdúszoboszlón leszünk a Rock Caféban. Várjuk azokat akik egy jót buliznának és egy gabalyodással zárnák az estét.

Szombatra (.11.25.-re) késő esti találkára keresünk potens pasit egy jó kis hármasra ,aki utazni tud , hogy jól érezzük magunkat és egymást......

Sziasztok! 11.27-Hétfőn reggel indulok, Debrecenből 2 napra Lengyelországba vásárolni, Hölgyet szívesen magammal viszek! Vissza érkezés 11.28 Délutáni órák!
Sziasztok! Holnap napközbe szopatnék Nyíregyházán!
Sziasztok!
Párt keresek 3-ashoz, hely ok,de utazok is. privire zsolesz
Párt keresek 3-ashoz, hely ok,de utazok is. privire zsolesz
Szolnok és környéke, ma?
Full pasziv sràc vok.
Aktivot keresek imàdom a faszt!
Kor alkat nem fontos.
Szolnok megye
Aktivot keresek imàdom a faszt!
Kor alkat nem fontos.
Szolnok megye
Azt is írd ki hogy ,,profi” hirdető vagy (ami itt elvileg tiltott) és pénzt kérsz az ajánlott dolgokért cserébe
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 22. szerda 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 11:13
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Írjatok Nekem is, majd ha olyan kedvem lesz válaszolok
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 11. 21. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 07:54

Valamit nagyon benéztél. Ez a "mindenkinek írok gondolkodás és adatlapolvasás nélkül" tipikus esete. De amitől a legjobban kiégünk, hogy mi írjunk rád privában, ha akarunk valamit.

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Nyíregyen most valaki?
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.