Holnap délelőtt Polgár környékén valaki(k).
Karcagon egy kellemes masszázsra várok hölgyet párt esetleg fèrfit a mai napon
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán és környéke. Helyel rendelkező nőt. Szexuális életünk szinesitésére. Mindenki örömére.
Tiszafüred ma egyedül leszek nejem elutazott ki szeretné a farkam
Perverz párt keresek! No tabu!
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Párt keresek 3 ashoz masszirozok is, helyem van, de utazok is. privire zsolesz
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Sziasztok
Szombat vasárnap napközben szexpartnert nyiregyházárol.
Biszex uni vagyok.
Biszex meleg pasit keresek vagy ilyen tagu párt.
Tartós kapcsolat is érdekel.
Szombat vasárnap napközben szexpartnert nyiregyházárol.
Biszex uni vagyok.
Biszex meleg pasit keresek vagy ilyen tagu párt.
Tartós kapcsolat is érdekel.
46 éves férfi vagyok. 50-es fiatalos hölgyet keresek állandó de titkos kapcsolatra Debrecenben vagy Hajdúszoboszlón. Levelet várok.
46 éves férfi vagyok. 50-es fiatalos hölgyet keresek állandó de titkos kapcsolatra Debrecenben vagy Hajdúszoboszlón. Levelet várok.
Írjatok privátban!
(Ez egy válasz DuciParDb üzenetére (2023. 11. 24. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 24. péntek 16:44

Sziasztok! Potens srácot keresünk hármas szexhez ma estére. Debrecen mellett élő pár vagyunk, és itt van helyünk. Szép estét mindenkinek!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok! Potens srácot keresünk hármas szexhez ma estére. Debrecen mellett élő pár vagyunk, és itt van helyünk. Szép estét mindenkinek!
Ma Szabolcs megyében valaki?
Szép napot!
Debrecenben szeretnék egy szobát kivenni!
2 órára kellene!
Ha valakinek van biztos helye szeretném ha adna egy telefonszámot!
Előre is köszönöm!
Debrecenben szeretnék egy szobát kivenni!
2 órára kellene!
Ha valakinek van biztos helye szeretném ha adna egy telefonszámot!
Előre is köszönöm!

Törölt felhasználó (4038282)

Sziasztok! Holnap este Hajdúszoboszlón leszünk a Rock Caféban. Várjuk azokat akik egy jót buliznának és egy gabalyodással zárnák az estét.

Sziasztok! A mai napra, estére keresek, hölgyet vagy párt egy kötetlen kapcsolatra.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.