Délelőtt Szolnok szopatok
Sziasztok! Nyíregyházán a lakásomban fogadnék egy szimpatikus nőt kellemes együttlétre, természetesen utazni is tudok. Higiéniai adott és elvárt. Minden jóban benne vagyok, persze normális keretek között. Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj és hozzunk össze egy kellemes estét

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Hölgy vagy Pár ma este Debrecenbe? 29 éves magára igényes többes terén még szűz Pasi vagyok
Sziasztok,nyíregyháza környékék párhoz csatlakoznék.
Holnap 8-tól bi vagy meleg ffi-t várok kölcsönös orálra. Helyem van 8-tól Debrecentől 20 km-re.
Nyíregyházán lenne idősebb nagyobb méretű???
.
Sziasztok!Ma napközben hölgy esetleg pár Nyíregyháza és környékén?
Így igaz, ahogy írod.
Nem ártana, ha egy adminisztrátor tesztelné privátban! (Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2023. 11. 22. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 13:49
Nem ártana, ha egy adminisztrátor tesztelné privátban! (Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2023. 11. 22. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt is írd ki hogy ,,profi” hirdető vagy (ami itt elvileg tiltott) és pénzt kérsz az ajánlott dolgokért cserébe
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok.
Az ujevet Hajduszoboszlon koszontjuk... Dec.30.-Jan.2.kozott barmelyik/mindegyik estere keresunk elsosorban ferfit harmasra,cuckold szexre,kellemes idotoltesre.Parok is szoba johetnek.... A helyszinen lehetoseg eseten privat osszejovetelbe is becsatlakozhatunk,elsodlegesen a holgy aktiv reszvetelevel tobbes szex iranyaba.Biszex erdeklodes elony,kellemes meret ugyszinten nem hatrany.Minden mas az adatlapunkon....
Varjuk a jelentkezoket.
Az ujevet Hajduszoboszlon koszontjuk... Dec.30.-Jan.2.kozott barmelyik/mindegyik estere keresunk elsosorban ferfit harmasra,cuckold szexre,kellemes idotoltesre.Parok is szoba johetnek.... A helyszinen lehetoseg eseten privat osszejovetelbe is becsatlakozhatunk,elsodlegesen a holgy aktiv reszvetelevel tobbes szex iranyaba.Biszex erdeklodes elony,kellemes meret ugyszinten nem hatrany.Minden mas az adatlapunkon....
Varjuk a jelentkezoket.

Face-sitting céljából változatlanul keresem azt a (lehetőleg) fiatal lányt, akit sokáig nyalhatnék és aki képes így több orgazmust is elérni.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Sziasztok
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk.
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk.
Szolnok megye? Utazni tudok, helyem is van. UNI vagyok!
Sziasztok.Házibarátja lennék egy helyes, kedves párnak.
Holnap délelőtt Polgár környékén valaki(k).
Karcagon egy kellemes masszázsra várok hölgyet párt esetleg fèrfit a mai napon
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán és környéke. Helyel rendelkező nőt. Szexuális életünk szinesitésére. Mindenki örömére.