Vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte kényeztetnék gasználnák a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Full passziv vagyok
Aktivat keresek.
Szolnok megye
Full passziv vagyok
Aktivat keresek.
Szolnok megye
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Hello!Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Sziasztok!
Szombat kora délután párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyíregyházán.
Szombat kora délután párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyíregyházán.
Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék!
A hely megoldható! Több infó az adatlaponon!
Szép estét!
A hely megoldható! Több infó az adatlaponon!
Szép estét!
Sziasztok!
33 éves hetero pasi vagyok.
Nyíregyháza, esetleg környékén szeretnék ismerkedni, partnert keresni hölgy személyében!!
Remélem hogy sikerül itt ismerkedni!.!
33 éves hetero pasi vagyok.
Nyíregyháza, esetleg környékén szeretnék ismerkedni, partnert keresni hölgy személyében!!
Remélem hogy sikerül itt ismerkedni!.!
Napközben Szoboszlón és Debrecenben keresek párt

Ma délután Debrecenbe orálisan kényeztetnék férfias pasit. Diszkréció ápoltság adott és elvárt. Hely megoldható.
Nyíregyházán most hétvégén kölcsönös vagy egyoldalú orál. Tölts meg tejjel
))

Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr?

Az esélytelenek nyugalmával, de nőt esetleg párt keresek az ünnepek alatt Hajdúságban. Ha érdekes lehet, csekkold a profilom.
Hétfő délelőtt Szoboszlón meleg vagy bi ffi? Helyed legyen.
Sziasztok Nyíregyházi pár párt keres kölcsönös kényeztetésre..
Szolnokon keresek ma estére valakit
Debrecenbe nem szopatna most valaki? Helyem van a belvárosban.
Sziasztok! Újra nekifutok, hátha mégis akad itt olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú, privát szervezésű swinger buliban, de még nem döntött és nem kötelezte el magát sehol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak anatómiailag is "puncis" jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Fiatal lánnyal ismerkednék Szolnok és környékéről szex kapcsolatra! Írj és dumáljunk !
Fiatal lánnyal ismerkednék Szolnok és környékéről szex kapcsolatra! Írj és dumáljunk !
Debrecenben ma este, kb éjfel fele autóval jó pasit felvennénk. Míg a férjem vezet engem megbaszhatsz a hátsó ülésen...