Sziasztok! Szabolcs megyében szívesen ismerkednék egy párral.
Sziasztok!
Nyíregyen van helyem, de utazok is. Szexbe nyitott kedves párt keresek,privire
Nyíregyen van helyem, de utazok is. Szexbe nyitott kedves párt keresek,privire
Sziasztok! Holnap kora délután a debreceni aquaticum szauna részlegén kalandoznék. 22 éves egyetemista srác vagyok, a textilmentes szaunázás vagy gőzfürdőzés közben közösen kiverném valakivel! Emailben vagy itt írjatok, ha érdekel
Sziasztok! Keresek egy hölgyet, titkos pajzánkodásra! Elélveztetlek közösülés nélkül, ha akarod!? Házaspárhoz is csatlakoznék, akár csak nézőként! Nfgl és molettebb alkat előny! Debrecen és környéke!? Nős diszkrét titoktartó pasi vagyok!
Debrecen es kornyekerol keresnek idosebb es/vagy teltebb holgyet akinek lenne kedve jatszadozni a kétvégű felcsatolhatoval
Szia/sziasztok!Akkor egy óra múlva?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 22:28

Törölt felhasználó (4726303)

Debrecenben ma este, kb éjfel fele autóval jó pasit felvennénk. Míg a férjem vezet engem megbaszhatsz a hátsó ülésen...
Debrecenben ma este, kb éjfel fele autóval jó pasit felvennénk. Míg a férjem vezet engem megbaszhatsz a hátsó ülésen...
Sziasztok!
Fiatal lánnyal ismerkednék Szolnok és környékéről szex kapcsolatra! Írj és dumáljunk !
Fiatal lánnyal ismerkednék Szolnok és környékéről szex kapcsolatra! Írj és dumáljunk !
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Újra nekifutok, hátha mégis akad itt olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú, privát szervezésű swinger buliban, de még nem döntött és nem kötelezte el magát sehol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak anatómiailag is "puncis" jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!

Debrecenbe nem szopatna most valaki? Helyem van a belvárosban.
Szolnokon keresek ma estére valakit
Sziasztok Nyíregyházi pár párt keres kölcsönös kényeztetésre..
Hétfő délelőtt Szoboszlón meleg vagy bi ffi? Helyed legyen.
Az esélytelenek nyugalmával, de nőt esetleg párt keresek az ünnepek alatt Hajdúságban. Ha érdekes lehet, csekkold a profilom.
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr?

Nyíregyházán most hétvégén kölcsönös vagy egyoldalú orál. Tölts meg tejjel
))

Ma délután Debrecenbe orálisan kényeztetnék férfias pasit. Diszkréció ápoltság adott és elvárt. Hely megoldható.
Napközben Szoboszlón és Debrecenben keresek párt

Sziasztok!
33 éves hetero pasi vagyok.
Nyíregyháza, esetleg környékén szeretnék ismerkedni, partnert keresni hölgy személyében!!
Remélem hogy sikerül itt ismerkedni!.!
33 éves hetero pasi vagyok.
Nyíregyháza, esetleg környékén szeretnék ismerkedni, partnert keresni hölgy személyében!!
Remélem hogy sikerül itt ismerkedni!.!