Lányok?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Fiatal lány fenekét nyalnám sokáig. Olyat keresek, aki képes így maszturbálva több orgazmust is elérni. Idősebb kor sem kizáró és persze igény szerint nem csak a fenekét nyalnám.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Szőrzet előny!! Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Szőrzet előny!! Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Szolnokon vagy környékén valakit érdekel egy ápolt 33 éves srác 17cm vastag farokkal?
Hosszabb távra keresek párt, hölgyet kellemes idő eltöltéséhez Nyíregyháza Debrecenben.
Sziasztok. Kismamát szívesen kényeztetnék.30as debreceni igényes pasi.
Sziasztok.
Vasárnap délelőttre keresnénk egy hellyel rendelkező pasit hármashoz Nyíregyházán hetero alapon, csak a párosunk lány tagja örömére. Max 40 éves korig, átlagos testalkat, átlagos vagy inkább kisebb méret.
Vasárnap délelőttre keresnénk egy hellyel rendelkező pasit hármashoz Nyíregyházán hetero alapon, csak a párosunk lány tagja örömére. Max 40 éves korig, átlagos testalkat, átlagos vagy inkább kisebb méret.
Nyíregyházán aktív partnert keresek orálra
Pároknál hölgyeknél nyaló szolga státuszt be töltenék.
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!
Sziasztok. Ma esetleg Debrecenben Thermal fürdőben Hölgyet szívesen veszek, viszek akárcsak beszélgetni lazulni, üdv: Zsolt
Nyíregyházán és környékén vékony hölgyet keresek. Minél perverzebb, annál jobb... 39 ff
Rendesen megbaszlak, míg az urad vezet elől. Csak írj...nyíregyházi férfi
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 22:28
Törölt felhasználó (4726303)

Debrecenben ma este, kb éjfel fele autóval jó pasit felvennénk. Míg a férjem vezet engem megbaszhatsz a hátsó ülésen...
Hello!
Nyíregyháza környékén ismerkednek hetero alapon.
33 éves egyedülálló pasi vagyok!
Nyíregyháza környékén ismerkednek hetero alapon.
33 éves egyedülálló pasi vagyok!
Holnap délelőtt nyiregyen leszek, valakit leszopnék, írj ha érdekel
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok! Párhoz, vagy unatkozó hölgyhöz csatlakoznék ma este Debrecenben, vagy környékén.Z
Sziasztok!
Adatlapom szerint találkozgatnék!
Párok előnyben!
Adatlapom szerint találkozgatnék!
Párok előnyben!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.