Szasztok
én egy 50-es bi diiszkrét férfi Szabolcsmegyéből! Irjatok!
laci
én egy 50-es bi diiszkrét férfi Szabolcsmegyéből! Irjatok!
laci
Elmennék valakivel egy wellnessre ! Ott megismerkedünk eggyut fürdés szauna stb aztán lehet bármilyen vad kaland akinek lenne kedve ehez írjon mackós vagyok

Ma 12.18. egész nap késő estig Debrecen környékén csavargok..
30 éves 188cm/82kg, 19cm(!) sportos igényes ffi volnék.
Csak csajok/párok hetero alapon.
30 éves 188cm/82kg, 19cm(!) sportos igényes ffi volnék.
Csak csajok/párok hetero alapon.

Pároknak hölgyeknek, szexhez igényes randi helyet biztosítok.
Női szeretőmmel, bi férfit keresünk 3.nak. A csatlakozáshoz szükséges, hogy arcképes fenykepet merj küldeni, diszkrét és egészséges legyél. December 20, napközben, Szolnokon. Hely van. Várom a privát üzeneteket.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Szia!
Hölgyet keresek szeretőnek!
Magyar tiszta őszinte hölgy érdekel!
Panzió ok !
Nemviszlek haza nem megyek hpzzád érted sem !
Hölgyet keresek szeretőnek!
Magyar tiszta őszinte hölgy érdekel!
Panzió ok !
Nemviszlek haza nem megyek hpzzád érted sem !
Esélytelen, de hátha valaki magára ismer: Eger és környéken férfias bi aktív kandúr
sziasztok.
párhoz csatlakoznék heteró alapon.
diszkréten.
privát üzenet.
párhoz csatlakoznék heteró alapon.
diszkréten.
privát üzenet.
Sziasztok. Facesitting es/vagy strapon kedvelo holgyet keresnek
Üdv. Ma estére keresek megbízható diszkrét pasit 30-50 éves korosztály . Gyorslövetű kíméljen! Csak apartmanba talizom Szarvason! . Se nálam se nálad. Ma délután este ..vagy hétfő ked Szerda. Utána már csak jövőre valamikor.
Sziasztok Békés megyei pasi vagyok nőt párt fiút keresek helyem van de utazom is
Sziasztok. Szolnokról valaki/ valakik?

Sziasztok, a kozeli orakban kalandoznek a 4 es ut vonalan. Debrecen - Cegled szakaszon. Szep ido kellemes pillanat jeligere
Nyíregyházán idősebb érzéki idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok.. Nyiregyi pár vagy lány aki találkozna ma? Helyem van.. 35 éves srác vagyok, diszkrét, megbízható..
Két hetero pasi keres olyan csajt, aki vágyik egy hatalmas baszásra! Párok is írhatnak! Helyünk van
Párokkal ismerkednék!
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

sziasztok! szabolcsbol vannak it hölgyek? esetleg párok akikhez lehetne csatlakozni a hölgy örömére,