Áldott békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Először is kellemes ünnepeket!
S továbbra is keresek adatlapom alapján! Akár az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!!!!
Üdv
Először is kellemes ünnepeket!
S továbbra is keresek adatlapom alapján! Akár az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!!!!
Üdv

Sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elötte kényeztetnék használnák a feleseget? (cuckold)
Sziasztok. Tudom, hogy extra extrém, de egyedül vagyok ma. hölgy vagy pár? (helyem van)
Sziasztok! Debrecenben csatlakoznék párhoz, társasághoz, szívesen masszírozok, nézek vagy beszállok. Igényes, fitt, egészséges, helyes, jófej srácnak mondanak, és 36 év alatti korosztályt keresek. Ha érdekel a dolog, írjatok privát üzenetet
Köszi és kellemes ünnepeket!

Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk

Köszönjük!
Hasonlóan Nektek is, Békés Karácsonyt!
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2023. 12. 23. szombat 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok! szép estét! szabolcsból,nyiregy és környékéről keresek nőt,vagy párt akikhez csatlakozhatok a hölgy örömére,..
Kellemes karácsonyi ünnepet, minden valós csoport tagnak!

Sziasztok. Kismamát keresek, debrecen közelében.
Nyéken ma este hold fênynêl napozni vágyó ?
vagy van valakinek jobb őtlete

Nyíregyháza ma??? Hely van...
Kedves pár akinek van kedve közös élvezetekhez dec.25.26. este egy kedves bi fiúval?
Sziasztok.
Kellemes ünnepeket kívánok.
Kellemes ünnepeket kívánok.
Sziasztok! Nekifutok még egyszer, hátha akad itt mégis olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú (bár lassan betelnek a helyek), privát swinger buliban és még nem döntött, nem kötelezte el magát máshol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak valós (puncis), komoly jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!

Sziasztok.. Nyiregyi vagy pár vagy lány aki találkozna? 35 éves srác vagyok..Helyem is van..
Sziasztok . Ma este vagy akár holnap este szívesen csatlakoznêk pàrhoz vagy egyedülálló nőhöz. Utazás nem gond .
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Bi fiúként csatlakoznék párokhoz.
Köszönöm!
Bi fiúként csatlakoznék párokhoz.
Köszönöm!