Üdv! Sportos Nyíregyházi 40-es HETERO férfi vagyok. Ápolt vidám elhanyagolt Hölgyet keresek kortól alkattól függetlenül szabadidőnk kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Valamint igényes párhoz csatlakoznék Hetero alapon kizárólag a Hölgy örömére. Alkalmi de hosszútávú diszkrét kötetlen kapcsolatot szeretnék igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Nyíregyházán kukkolnék valakit maszti közben, akár segítek is. Szilveszteri buliban is benne vagyok, helyem sajnos nincs.
Ma valaki Szabolcs megyében?
Párral, hölggyel többes buliba is szilvesztereznék szóló pasi
Lycium Debrecen január 6 egy kalandot keresek a szaunába
Valaki?
Valaki?
Sziasztok!
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
Írtam nektek.
(Ez egy válasz keressükazigazit üzenetére (2023. 12. 26. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 26. kedd 12:33

Sziasztok! 30-án este párral vagy valós pasival kikapcsolódnánk. Üzeneteket privátban
Sziasztok!
Ma debrecenben Best of 90 évek buliban, utána egy kis kaland ? Főleg hölgyek, esetleg párok!
Ma debrecenben Best of 90 évek buliban, utána egy kis kaland ? Főleg hölgyek, esetleg párok!
Sziasztok szolnokon keresnek ma párt hetero alapon
Holnap du.Hajduszoboszlon szopnek a fürdőben titokba
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Sziasztok!
Debrecen, H.szoboszló környékén keresnék olyan egyedül élő hölgyet, vagy párt ( csakis hetero alapon ), akik esetleg egy szobát, vagy lakrészt is kiadnának egy 45 éves, ápolt, normális, hetero, seximádó, dolgozó ffi-nak! Mindenben segítek, ahogy tudok, csak megbeszélés kérdése...
Debrecen, H.szoboszló környékén keresnék olyan egyedül élő hölgyet, vagy párt ( csakis hetero alapon ), akik esetleg egy szobát, vagy lakrészt is kiadnának egy 45 éves, ápolt, normális, hetero, seximádó, dolgozó ffi-nak! Mindenben segítek, ahogy tudok, csak megbeszélés kérdése...
Sziasztok ma napkozbeni talira kikapcsolodasra par vagy holgy ?
Helyem van, utazni tudj, nem most azonnal, hosszabb haverság, ennek tudatában keresek: férfias aktív bi pasit 40 felett, Eger és messzebbről is.
Ma.. Nyíregyházán valaki???
Köszönöm.
(Ez egy válasz X5frappáns üzenetére (2023. 12. 26. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Molettebb teltebb hölgyet keresek akit élvezésig nyalnék! Akár a párod előtt! Maximálisan titokban!!! Debrecen és környéke!?
Sziasztok!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok ma valaki egy kényeztető masszázs? Nyíregyen hölgyek párok?