Megbízható, vékony igényes menyecskét keresek hosszú távra.
Én is megbízható, 56 éves, sportos, saját kertes házzal és biztos egzisztenciával rendelkező egyedülálló férfi vagyok.
Tiszafüred
Én is megbízható, 56 éves, sportos, saját kertes házzal és biztos egzisztenciával rendelkező egyedülálló férfi vagyok.
Tiszafüred
Sziasztok ma hölgy pár ?? Szeretne egy ujévi sexet??
sziasztok! nyiregy és környékéről hölgy van? esetleg pár ahol a hölgy örömére lehetne csatlakozni? hetero alapon,..
Szivesen taliznék akár ma is.
(Ez egy válasz Nimfomániás1977 üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 01. hétfő 18:20

Kimre sajnos már nem tudok levelet írni, pedig szívesen látunk. Zsuzsa
Kimre sajnos már nem tudok levelet írni, pedig szívesen látunk. Zsuzsa
Szia kár hogy messze laksz, én unatkozzom. Zsuzsa
(Ez egy válasz Tomukli üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !ma este unatkozó pár vagy hölgy ?

Sziasztok.
Olyan part keresek ahol aholgyelegyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatna?
Olyan part keresek ahol aholgyelegyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatna?
Sziasztok.
Január 4.-én este szívesen találkoznék Hölggyel vagy párral Debrecenben. Fiatal ápolt 21 éves egyetemista fiú vagyok. Privátban tudok képet mutatni és utazni is tudok.
Január 4.-én este szívesen találkoznék Hölggyel vagy párral Debrecenben. Fiatal ápolt 21 éves egyetemista fiú vagyok. Privátban tudok képet mutatni és utazni is tudok.

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
nyiregyháza kőrnyékéről keresnénk pasit házibarátnak )))))
Boldog békés új évet kívánok mindenkinek!
Boldog Új évet kívánok mindenkinek!
2024 ben találkozunk! Sok orgazmust mindenkinek!!
2024 ben találkozunk! Sok orgazmust mindenkinek!!
Hello hello. Szeretnék szopni egy diszkrét, ápolt srácot este. Helyem van. Írjatok
Párt , házaspárt keresek kikkel együtt szilvesztereztek, helyem van, vagy utazok. zsolesz privire
Január 1-én a szoboszlói fürdőben szívesen ismerkednénk (biszex) férfivel esti hármasozásra.Az adatlapunk alapján jeresünk,válaszolni csak az ott megadottaknak megfelelő jelentkezőknek fogunk.
Boldog új évet mindenkinek!
Boldog új évet mindenkinek!
Debrecenbe este párhoz csatlakoznèk hely megoldható
Jó méretü sràc vagyok
Jó méretü sràc vagyok
Boldog, izgalmakkal teli új évet mindenkinek!
Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Sziasztok! Lányt vagy párt keresünk január 2. és 5. között CSERKESZŐLŐN! Há érdekel írj!