Sziasztok
Szombaton keresek párt hetero alapon, Debrecen-Szoboszló és környékén
Szombaton keresek párt hetero alapon, Debrecen-Szoboszló és környékén

Nyíregyházán keresek Aktív partnert. Esetleg párt
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Szabolcs megyéből párt keresek!
Sziasztok!
Hölgyeim!
Egész testes erotikus masszázs szexmentesen!
Keressetek bizalommal!
Hölgyeim!
Egész testes erotikus masszázs szexmentesen!
Keressetek bizalommal!
Aktivat keresek Szolnok es környéke
Párral, hölggyel ismerkednék szóló pasi vagyok Szabolcs- Hajdú megyéből
Sziasztok! Hazasparkènt vagyunk fenn, de az oldalt a fèrj kezeli.
Keresünk harmas szex kiprobalasara egy 27-37 közötti normalis hetero férfit, kello kitartassal ès potenciaval.
Mivel kezdok vagyunk fontos a szimpatia ès a türelem. Valentin napra szeretnénk ezt az èlmènyt megélni. Varok fényképes bemutatkozo levelet.
Tovabbi részletek megbeszélése Viberen fog történni. Köszönöm ha elolvastad és tiszteletben tartod.
Csok és pacsi mindenkinek.
Keresünk harmas szex kiprobalasara egy 27-37 közötti normalis hetero férfit, kello kitartassal ès potenciaval.
Mivel kezdok vagyunk fontos a szimpatia ès a türelem. Valentin napra szeretnénk ezt az èlmènyt megélni. Varok fényképes bemutatkozo levelet.
Tovabbi részletek megbeszélése Viberen fog történni. Köszönöm ha elolvastad és tiszteletben tartod.
Csok és pacsi mindenkinek.
Szivesen ismerkedünk,jól szituált párokkal a közelünkből.Főleg Szabolcsból.Helyünk adott.
Párt, házaspárt keresek ki ma ráér.privire zsolesz
Fiatal házaspár keresne fiatal párt közös időtöltésre
Esetleg idősebb szóló nőt 50+

Esetleg idősebb szóló nőt 50+
Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Mi jól éreztük magunkat, érdemes volt kipróbálni (első sw élményünk). Innen az oldalról biztos sokan voltak.
Éjfélkor épp nem értünk rá koccintani, más dolgunk volt
))
Éjfélkor épp nem értünk rá koccintani, más dolgunk volt

Nincs senki Nyíregyházán?? Aki szopatna????
Megbízható, vékony igényes menyecskét keresek hosszú távra.
Én is megbízható, 56 éves, sportos, saját kertes házzal és biztos egzisztenciával rendelkező egyedülálló férfi vagyok.
Tiszafüred
Én is megbízható, 56 éves, sportos, saját kertes házzal és biztos egzisztenciával rendelkező egyedülálló férfi vagyok.
Tiszafüred
Sziasztok ma hölgy pár ?? Szeretne egy ujévi sexet??
sziasztok! nyiregy és környékéről hölgy van? esetleg pár ahol a hölgy örömére lehetne csatlakozni? hetero alapon,..
Szivesen taliznék akár ma is.
(Ez egy válasz Nimfomániás1977 üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 01. hétfő 18:20

Kimre sajnos már nem tudok levelet írni, pedig szívesen látunk. Zsuzsa
Kimre sajnos már nem tudok levelet írni, pedig szívesen látunk. Zsuzsa
Szia kár hogy messze laksz, én unatkozzom. Zsuzsa
(Ez egy válasz Tomukli üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)