Sziasztok jövő hétre keresnénk egy kedves rendes párt helyünk van fogadni tudunk szép napot !
sziasztok párokat lányokat keresünk ma estére Kecskeméten barátkozás többes miatt
Jövőhét pénteken csatlakozna hozzám hölgy vagy pár Hatvanban egész éjszakára?
Most valaki, vagy valakik?
Sziasztok. Ma este, 1-2 óra múlva szívesen csatlakoznék párhoz, hogy mindent megadjuk egy igazán szexre éhes hölgynek
akár 25+ feletti egyedülálló/kalandot kereső hölgyel is szívesen el töltöm az estét
Izgalommal teli estét kívánok mindenkinek

Sziasztok!
Ma estére keresek egy szimpatikus párt! Én egy minden téren igényes, ápolt, intelligens férfi vagy, komoly ismerkedési szándékkal! Az adatlapomon minden valós, utazni tudok Szabolcs, illetve Hajdú-Bihar megyén belül.
Írjatok bátran és érezzük jól magunkat!
Ma estére keresek egy szimpatikus párt! Én egy minden téren igényes, ápolt, intelligens férfi vagy, komoly ismerkedési szándékkal! Az adatlapomon minden valós, utazni tudok Szabolcs, illetve Hajdú-Bihar megyén belül.
Írjatok bátran és érezzük jól magunkat!

Fiatal lány fenekét nyalnám sokáig. Olyat keresek, aki képes így maszturbálva több orgazmust is elérni. Idősebb kor sem kizáró és persze igénye szerint nem csak a fenekét nyalnám. ..
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további és egyeztetés levélben
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további és egyeztetés levélben
Sziasztok! Ma este egy hölgy vagy pár, akik egy kedves, ápolt fiatal fiúval találkoznának Debrecenben?
Ha érdekelek valakit az írjon és privátban írok többet.
Puszi

Ha érdekelek valakit az írjon és privátban írok többet.

Puszi
Nyíregyházán vagy környékén ma délelőtt, valódi mélytorkos szopást ajánlok, korhatár nélkül, bárhol, a szabadban, a kör wc-ben vagy házhoz megyek.. Egy ápolt, intelligens biszex pasit vagyok. Szeretek fuldokolni a faszon, alárendeltként, fenekelve, pofozva. Írj és megyek!
Nyíregyházán vagy környékén, 01.05 -én, pénteken délelőtt, valódi mélytorkos szopást ajánlok, korhatár nélkül, bárhol. Egy ápolt, intelligens biszex pasit vagyok. Szeretek fuldokolni a faszon, alárendeltként, fenekelve, pofozva. Írj és megyek!
2 pasi 1 lány párt, vagy lányt keres Hajdú-Bihar megyében
Holnap Nő vagy Pár ismerkedne személyesen?
szep napot ketten egy punciban dolohra nyitott párok vannak e itt? Hely kellene utazni tudok!
Szabolcs megyében keresek egy kedves hölgyet vagy párt, diszkréció adott.
Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Üdv vanittolyan hölgy akitizgateggy férfi anális tágítása dildózása?
Tágítós fistingelös játékrakeresek aktívpartnert jászberényben és környékén.
Sziasztok,
Hajdú Bihar/Debrecen vagy környékén keresek hölgyeket kellemes diszkrét kikapcsolódás céljából. 31 éves jófej laza srác vagyok, akivel mindent részletet meg tudsz beszélni.
Hajdú Bihar/Debrecen vagy környékén keresek hölgyeket kellemes diszkrét kikapcsolódás céljából. 31 éves jófej laza srác vagyok, akivel mindent részletet meg tudsz beszélni.
Sziasztok
Szombaton keresek párt hetero alapon, Debrecen-Szoboszló és környékén
Szombaton keresek párt hetero alapon, Debrecen-Szoboszló és környékén

Nyíregyházán keresek Aktív partnert. Esetleg párt