Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
Kedden napközben Nyíregyházán párt, hölgyet néznék, kukkollnék, ha lehetséges.
44 éves, normális, ápolt hetero ffi vagyok.
44 éves, normális, ápolt hetero ffi vagyok.
Sziasztok ma estére keresek párt lányt egy kis hancurra írj ha szeretnél.
Igazad van! Ráadásul egy olyan sérteget aki még fotót sem mert felrakni magáról. Gusztustalan...
(Ez egy válasz X5frappáns üzenetére (2024. 01. 06. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 20:07

Mondjuk azt nem tudom, miért kell így beszélni? Ha nem tetszik, gőrges tovább.Ez is egy vélemény csak nem gusztustalan, mint a tied.
Párt keresek 3 asra ki ma ráér privire zsolesz
Nyíregyházán idősebb kedves párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok 12 től 14ig Szoboszlón a Szilverbe leszünk szívesen ismerkednénk
Párral, hölggyel ismerkednék szóló pasi vagyok Szabolcs- Hajdú megyéből
Párral, hölggyel ismerkednék szóló pasi vagyok Szabolcs- Hajdú megyéből
(Ez egy válasz debreceni88 üzenetére (2024. 01. 02. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 14:14

Sziasztok! Hazasparkènt vagyunk fenn, de az oldalt a fèrj kezeli.
Keresünk harmas szex kiprobalasara egy 27-37 közötti normalis hetero férfit, kello kitartassal ès potenciaval.
Mivel kezdok vagyunk fontos a szimpatia ès a türelem. Valentin napra szeretnénk ezt az èlmènyt megélni. Varok fényképes bemutatkozo levelet.
Tovabbi részletek megbeszélése Viberen fog történni. Köszönöm ha elolvastad és tiszteletben tartod.
Csok és pacsi mindenkinek.
Keresünk harmas szex kiprobalasara egy 27-37 közötti normalis hetero férfit, kello kitartassal ès potenciaval.
Mivel kezdok vagyunk fontos a szimpatia ès a türelem. Valentin napra szeretnénk ezt az èlmènyt megélni. Varok fényképes bemutatkozo levelet.
Tovabbi részletek megbeszélése Viberen fog történni. Köszönöm ha elolvastad és tiszteletben tartod.
Csok és pacsi mindenkinek.
Mondjuk azt nem tudom, miért kell így beszélni? Ha nem tetszik, gőrges tovább.Ez is egy vélemény csak nem gusztustalan, mint a tied.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 06. szombat 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 17:42
Törölt felhasználó (4727800)

elég szar teste van a feleségednek
Sziasztok. Helyileg hol?
(Ez egy válasz Egripár24 üzenetére (2024. 01. 06. szombat 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 16:49

Sziasztok ! Harmadiknak keresunk NAGY intimmel pasit a felesegem oromere ma este !! Itt vagyunk Nyíregyházán
Sziasztok. Ma sex nyiregy vagy környékén??
Sziasztok. Talizunk??
(Ez egy válasz Egripár24 üzenetére (2024. 01. 06. szombat 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Harmadiknak keresunk NAGY intimmel pasit a felesegem oromere ma este !! Itt vagyunk Nyíregyházán
elég szar teste van a feleségednek

Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Sziasztok. Ma este unatkozó hölgy vagy pár ?

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
2pasi 1lány párt vagy lányt keres Hajdú-Bihar megyében.
Sziasztok jövő hétre keresnénk egy kedves rendes párt helyünk van fogadni tudunk szép napot !