Sziasztok. Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár környékén hölgy, esetleg pár (hetero alapon)? Diszkréció adott és elvárt
Nyíregyházán aktív partnert keresek
Sziasztok ma szívesen taliznék Debrecenben egy kellemes élvezés erejéig normális ápolt macis alkatú bi pasi vagyok szép napot
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
sziasztok, írtam privát levelet, remélem nem csak elolvastátok, válaszolni is fogtok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 18. csütörtök 21:56
Törölt felhasználó (3773572)

Sziasztok! Intelligens, lehetőleg nagyobb farkú ffit keresünk hetero alapon a párom számára, hétvégére! (01.20)
Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok! Intelligens, lehetőleg nagyobb farkú ffit keresünk hetero alapon a párom számára, hétvégére! (01.20)
Sziasztok! Intelligens, lehetőleg nagyobb farkú ffit keresünk hetero alapon a párom számára, hétvégére!
sziasztok! nyiregyhaza és újfehértó környékéről keresek hölgyet,esetleg párt ismerkedni ,találkozni
sziasztok feleseget használnek a ferje elott akit ez izgatná vannak e itt erre nyitott párok?
Nyíregyházán ma este párhoz csatlakoznék vagy érett hölgyet lányt kényeztetnék keményen
Nőt vagy bi passzívat keresnék illetve ismeroednék☺️ ( fiatal szőrtelen igényes)(Debrecen)
Én 190magas vagyok35 éves helyes srác vagyok.
Ha van kedved ismerkedni írj ☺️
Én 190magas vagyok35 éves helyes srác vagyok.
Ha van kedved ismerkedni írj ☺️
Sziasztok vannak itt párok akiknek van kedve Debrecen nagyerdőn párral sétálgatni beszélgetni?
Van valaki aki ma este Debrecenben kalandozna?
Üdv , ismerkednék szimpatikus párral kellemes szabadidő, s új élmények céljából
nem minden áron s nem is mindenkivel! Képgyűjtögetők s kamusok kíméljenek! (Debrecen)

Sziasztok nyiregyen szopatolyuk vagy diszkret haz? Barmire?
Hello férfi masszőzre lenne igény? Ide várom véleményt?live:.cid.fbda86db82237c7
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 29. szerda 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 29. szerda 06:50
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok
50+ bi hapsi partnert keres
50+ bi hapsi partnert keres

Lenne itt olyan hölgy aki csatlakozna hozzánk hármasra? Kezdők vagyunk többes téren. Utazni tudunk, de a helyet is meg tudjuk oldani a randihoz.