sziasztok, Debrecen és vonzáskörzetében esetleg egyedülálló nő vagy pár?

Sziasztok!
Ma délután az ezüst Mergás pár,Debrecenben az M35 Kishegyesi úti lehajtónál innen volt?
Ma délután az ezüst Mergás pár,Debrecenben az M35 Kishegyesi úti lehajtónál innen volt?
Kisvárda mellett partnerem keresem ! Extra vastag farok !! Helyem van !
Sziasztok! Benne lennék....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 13:23
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok ( nem mindenkinek szól csak az analfáknak )
Mennyire nehéz értelmezni azt sokaknak, ha kiírom hogy PASIK NEM- SZÓLÓ PASIK NEM- mindíg akad sok olyan aki ennek ellenére csak ír.-
Nem is értem, értelmező olvasás szerintem általános iskolai tananyag
Legyen szép a napotok.
Puszko
Mennyire nehéz értelmezni azt sokaknak, ha kiírom hogy PASIK NEM- SZÓLÓ PASIK NEM- mindíg akad sok olyan aki ennek ellenére csak ír.-
Nem is értem, értelmező olvasás szerintem általános iskolai tananyag

Legyen szép a napotok.
Puszko
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Holgyet keresek elsosorban magamnak kozos lanyos jatekokra . Nyiregyhazan elek. Pasik nem !
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Hetfon Debrecenben koradelutan (2-3) csinos Holgyet kenyeztetnek. Esetleg part. Szivesen kukkolnek is
Békés megyében helyéem van, ki keres Bi pasit??
Sziasztok! Párt, keresünk ma estére! Vannak itt párok akik mernek találkozni is?
Ma valaki Szabolcs megyében?
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt?
Debrecenben keresek csinos Holgyet napkozbeni tartalmas talalkakra, esetleg parokat. Biszex ferfitagu par is erdekel, ebben az esetben en passziv bi szerepben lennek. Szolo sracok tilto!
40 éves intelligens srác kukkolna pár női tagját vásárlás esetleg ruhapróba közben !
Szolnokon keresek mára vagy holnapra valakit
Teljesen kezdő pár ,molett hölgytaggal nagy szerszámú pasit keres a hölgy örömére.
Max 45 korig.
Max 45 korig.
Ma 15 órakkor Újfehértón mélytorkosan szopnék korhatár nélkül gumival. Akár a kocsimban is. Én egy alázható, exhibicionista, mélytorkú, ápolt pasi vagyok. Valódi torokbaszást kínálok. Bármekkora faszt tövig nyelek. Teszteld le, írj!
Ma szívesen találkoznék napközben hölggyel párral utazni tudok.