Szombat estére keresünk HELYEL RENDELKEZŐ nagy farkú pasit!
Hétvégi játszadozáshoz keresünk és fogadnánk, biszex lányt, vagy bisex női tagú párt. Több infó privátban.
Szolnokon keresek part akar ma este is raerek!irj privit
Kora delutan debrecenben kikapcsolodasra partnert keresnek
Jászberényi hölgyel ismerkednék!
Kora delutan debrecenben kikapcsolodasra partnert keresnek
Ma 15 óráig szexelnék hölgyel, párral, Miskolc+100 km-es körzetében. Én igényes, ápolt pasi vagyok. Tudok menni csak írj!
MAI NAPRA keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna! Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek, akár nyilvános helyeken is, pl. gyógyfürdők zuhanyzóiban, szaunákban, szabadban, vízpartokon.
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex vagyok.
BORSOD, SZABOLCS, HAJDÚ, HEVES megyékbe tudok utazni
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex vagyok.
BORSOD, SZABOLCS, HAJDÚ, HEVES megyékbe tudok utazni
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Szabolcsból hölgyet vagy párt keresek!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Kedden 15 óráig szexelnék hölgyel, párral, Miskolc+100 km-es körzetében. Én igényes, ápolt pasi vagyok. Tudok menni csak írj!
Üdvözlök minden kedves érdeklődőt.
Mai este folyamán szívesen fogadok lányokat ,párokat, idősebb hölgyeket. 29 éves tapasztalt ápolt srác vagyok.
Nyitott mindenre ami egy emlékezetes randihoz szükséges .
Továbbiak privát üzenetben.
Mai este folyamán szívesen fogadok lányokat ,párokat, idősebb hölgyeket. 29 éves tapasztalt ápolt srác vagyok.
Nyitott mindenre ami egy emlékezetes randihoz szükséges .
Továbbiak privát üzenetben.
Sziasztok!
Debrecenben, a szerdai napon, délelőtt-napközben keresek egy szimpatikus, igényes párt, a hölgy tag örömének fokozására!
Én 38 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, sportos, rendszeresen sportoló, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok. A szándékaim komolyak a keresést illetően, így kérem, hogy csak akkor írjatok, ha már van kiforrott, konkrét elképzelésetek. Az nem baj, hogy ha esetleg csak egy “szimpátia-találkozót” hozunk össze és csupán beszélgetünk egy kicsit, megalapozva ezzel egy későbbi, jól működő ismeretséget, a lényeg, hogy csak ha komolyan gondoljátok, akkor írjatok.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Debrecenben, a szerdai napon, délelőtt-napközben keresek egy szimpatikus, igényes párt, a hölgy tag örömének fokozására!
Én 38 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, sportos, rendszeresen sportoló, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok. A szándékaim komolyak a keresést illetően, így kérem, hogy csak akkor írjatok, ha már van kiforrott, konkrét elképzelésetek. Az nem baj, hogy ha esetleg csak egy “szimpátia-találkozót” hozunk össze és csupán beszélgetünk egy kicsit, megalapozva ezzel egy későbbi, jól működő ismeretséget, a lényeg, hogy csak ha komolyan gondoljátok, akkor írjatok.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Sziasztok! Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék ma Debrecenben, nyíregyházán. Minden érdekel.Kb 3ig ráérek.Z
Priviben - hellyel rendelkező hölgy v pár ? Pasik nem !
Nyíregyházán kinek lenne kedve szopatni???
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Napkozben raero Holgyekkel, parokkal szivesen talalkoznek Debrecenben. Irj/irjatok batran!