6-án szerdán Nyíregyháza,Karcag,Kisújszállás vonalon kukkolnék párt vagy pasit.Esetleg be is segítek,ha van rá igény.
Jászberény környékén,mindenre nyitottan keresek párt vagy hölgyet.
Aktív bi pasi vagyok, keresem párok társaságát, vagy rendszeresen napközben is ráérő szopni szerető passzív, hellyel rendelkező társaságát, Szabolcs és hajdu megyéből.
Rólam, 36, 185/90, 18/5 körülmetélt
Rólam, 36, 185/90, 18/5 körülmetélt
Sziasztok!
Csütörtök estig Debrecenben leszek.
Szívesen meglátogatnék párt,hölgyet,hetero alapon.
Valós,valóban szexelni akaró párt keresek
Jelölés után láthattok.
Csütörtök estig Debrecenben leszek.
Szívesen meglátogatnék párt,hölgyet,hetero alapon.
Valós,valóban szexelni akaró párt keresek

Jelölés után láthattok.
Sziasztok, Nyíregyházán csajok, nők, hölgyek? valakinek van kedve egy kellemes estéhez?
sziasztok szombaton megfordulunk szeged környékén szívevsen megismerkednénk szombat este másik pár esetleges négyes is szóba jöhetne
Fiatal pár keresne 25-32 év közötti párokat minden földi jóra

Sziasztok!Kedves közvetlen társaságot keresek!
Keressük azt a tövid szakállas bajszos rövid szőkésbarna hajú férfit aki március 1-én a Ráckevei naturista szaunában motoros szaona sapkában ült,amelyen egy illusztrált szemüveg volt.A párommal szemezett.Nagyon szeretnénk ha jelentkezne,megszeretnénk vele ismerkedni.
Érett hölgy elött kiverném az autómban!
annyira jo ez
ki van irva pasik nem es de es megis van aki de

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szabolcsból, Hajdúból hölgyet vagy párt keresek!
Hellyel rendelkező hölgy vagy pár ismeretségét keressük, női bi ok, de nem feltétel, csak lehetőség. Pasik NEM. Köszke .- priviben írj.
Üdvözletem!
Holnap m1-m3 as mentén pasikkal tali?
Vagy Debrecen?
Holnap m1-m3 as mentén pasikkal tali?
Vagy Debrecen?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Üdv mindenkinek!
50-es szex mániás pasi pasival,párral ismerkedne
50-es szex mániás pasi pasival,párral ismerkedne
Összejött a buli?
(Ez egy válasz Pártkeresek99 üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 11:22

Férfit keresünk azonnali szexre, csak gumival, és csak heteró férfiak jöhetnek szóba. Hely megoldott.
Hajdúszoboszlói hölgypartnert keresek hosszú távra!