jelentkezem,,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 22:20
Törölt felhasználó (4715374)

Sziasztok, péntek vagy szombat estére keresek fiatal pasit,aki benne van abban, hogy kipróbáljam milyen kurvának lenni.
Sziasztok, péntek vagy szombat estére keresek fiatal pasit,aki benne van abban, hogy kipróbáljam milyen kurvának lenni.
Következő levelemben írtam elérhetőséget.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 14:07
Törölt felhasználó (4680924)

erre a leveledre mit válaszoljak?
írtam, hogy telefonszámmal....
semmiféle csatabárdom nincs, de hozzád hasonlóan olvasni nem tudó pasik írtak, egyetlen komoly jelentkező NEM akadt, így maradtunk 5ösben, remélem elegendő leszek a két éhes vadmaccs-nak
"Szia,
Szívesen csatlakoznék a mai napon!
Üdv. R..."
semmiféle csatabárdom nincs, de hozzád hasonlóan olvasni nem tudó pasik írtak, egyetlen komoly jelentkező NEM akadt, így maradtunk 5ösben, remélem elegendő leszek a két éhes vadmaccs-nak

"Szia,
Üdv. R..."
erre a leveledre mit válaszoljak?
"Szia,
Üdv. R..." (Ez egy válasz MarboroMan100 üzenetére (2024. 03. 13. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)

"Szia,
Üdv. R..." (Ez egy válasz MarboroMan100 üzenetére (2024. 03. 13. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Cuckoldra keresünk sportos pasit 30 éves korig.
Szia, eláshatnánk már a csatabárdot….
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 08:04
Törölt felhasználó (4680924)

Tapasztalatból tudom, szinte reménytelen vállalkozás, de megpróbálom...
Ma délután 17:00-ra keresnék egy maximum két potens pasit, aki(k) eljönnének egy gangbang buliba!
két pár jön hozzám ma utó-nőnapi masszázsra, egyikük 3ra, másikuk 4re
Ők egymással 4esben többször voltak már, de a hölgyek igénye ma több pasis felállás volna
NEM, NINCS fotóm róluk!
IGEN, valós az igény és el fognak jönni, nincs átverés!
PRIVÁT levélben tudsz jelentkezni, mivel közeli az időpont, csakis telefonszámos levéllel tudok mit kezdeni.
A bulinak NINCS költsége, de ha uriember avgy, akkor a két hölgynek egy-egy bonbont vagy virágot tudsz hozni...
Ma délután 17:00-ra keresnék egy maximum két potens pasit, aki(k) eljönnének egy gangbang buliba!
Ők egymással 4esben többször voltak már, de a hölgyek igénye ma több pasis felállás volna
NEM, NINCS fotóm róluk!
PRIVÁT levélben tudsz jelentkezni, mivel közeli az időpont, csakis telefonszámos levéllel tudok mit kezdeni.
A bulinak NINCS költsége, de ha uriember avgy, akkor a két hölgynek egy-egy bonbont vagy virágot tudsz hozni...
Sziasztok , tiszató környékéről hölgyel ismerkednék
Sziasztok! Március 19.-én a délelőtti órákban Miskolcon párral szívesen találkoznánk. Ha gondoljátok, keressetek! Szép napot!
Tapasztalatból tudom, szinte reménytelen vállalkozás, de megpróbálom...
NEM, NINCS fotóm róluk!
NEM, NINCS fotóm róluk!

Csütörtök (14) Debrecenben leszek délelőtt szívesen ismerkedem PM
Debrecenben lenne ma este valaki aki szívesen fogadna egy kis élvezkedésre?
SZABOLCSI PÁROKNAK SZIVESEN LENÉK,A HÁZIBARÁTJUK.
Sziasztok bi pár esetleg szabolcs vagy hajdú megyéből?
Sziasztok!
Szerda este 10 körül leszopnék valakit!
Viszonzás nélkül!
Szerda este 10 körül leszopnék valakit!
Viszonzás nélkül!
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Holnap délelőtt esetleg hölgy vagy pár Hajdú-Bihar illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében?
Sziasztok. A párommal szombaton délelőtt nyiregyházán leszünk, keresnék egy olyan férfit aki megmaszírozzná. Max eserleg orálisan kényeztetné a paromat, ha ő engedi. Hely kell hogy legyen. Ezeknek tudatában várom a privát üzeneteket.
Sziasztok ! Lesz innen pár martfűn a héten ?
Sziasztok! 40 éves Crossdresser bi uni srác vagyok! Csütörtök este Debrecenbe valak?