Szép napot Mindenkinek! Autós játékokhoz, (cuckold, dogging) - de akár csak végignézni Titeket - keresnék egy érzéki, nem szégyenlős hölgytaggal megáldott párt... ma este, éjjel... ha Szolnok környékén jártok autóval...
Sziasztok.Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
Üdv, szép napot, sportos 30 éves pasi keresi állandó hölgy partnerét, hosszútávú kötöttségmentesre. Írj üzit dumcsizzunk.
Szia.
(Ez egy válasz nyalifali6969 üzenetére (2024. 04. 19. péntek 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 19. péntek 21:57

Nyíregyhazan glory hole hétfón 13.30 tol ffi nő páros szopna - normális ápolt jelentkezők várunk itt uzenetben is
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!
Sziasztok! A hétvégére keresek párt, csajt.szivesen utazom messzebbre is.
Sziasztok. Most a semmiből egy klassz éjszaka? Párok, feleségek kényeztetése?

Nyíregyhazan glory hole hétfón 13.30 tol ffi nő páros szopna - normális ápolt jelentkezők várunk itt uzenetben is
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Mi Edit és Józsi vagyunk. Volna kedvetek ismerkedni? Szeretünk nudizni, meztelenül szaunázni, fürdeni. Párokkal ismerkednénk.
Sziasztok! Debreceni pár? Mozi, vacsora, ismerkedés?
Sziasztok, 21 éves vagyok, Szolnokon keresek lányokat / párokat közös örömszerzéshez
Ma Szabolcs megyében szexpartner?
Sziasztok! Lány vagy pár vágyait szívesen teljesíteném szombaton Hajdú, Szabolcs megyében

Holnap reggel 8 után Nyiregyen szopok, az írjon akit érdekel, nem levelezgetek.
Sziasztok! Holnap dèlután a debreceni Aquaticum textilmentes szaunájában leszünk ismerkedèsre nyitottan. Az estènk szabad, kölcsönös szimpátia esetén bárhogy alakulhat!
Sziasztok! Párral, nővel ismerkednék találkoznék. Valós vagyok és merek is találkozni!
Tiszató környékéről hölgyel ismerkednék
Sziasztok, 21 éves vagyok Szolnokon keresek lányt / párt közös örömszerzéshrz
Sziasztok! Péntek délutánra keresem hölgy társaságát vagy akár párhoz is csatlakozom, heteró alapon!