Sziasztok! Párként párokat keresünk.
Sziasztok, 21 éves vagyok. Szolnokon keresnék lányokat / párokat közös örömszerzéshez
Párokhoz,Hölgyekhez csatlakoznek kisvárda ès környèkèn!
irj privatba

Sziasztok.A hétvégén szívesen kényeztetnék elhanyagolt nök,vagy extrém vágyakkal rendelkező párok hölgy tagjait. 25 éves ápolt,sportosabb debreceni srác vagyok. Bevállalos legyél és nem bánod meg. Ha férjnél vagy az sem baj maximálisan diszkrét vagyok DE ha akarod a férjed is nézheti
Legyen egy kellemes esténk

Sziasztok ! Péntek estére fogadóképes párt keresünk Debrecen környékén, adatlapunk szerint.
Szia. Írj rám privátban!
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2024. 04. 24. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 24. szerda 16:10

Sziasztok 120 kg feletti pasit keresük extrém perverz barátnöm szopatásra és baszására. csak a délelötti orák jok. Hadu vagy Szabolcs megyeti
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok! Szolnok és környékén klíma tisztítást vállalok hölgyeknél, pároknál.
Békés megyében van helyem de utazom is nőt pát fiút keresek
Sziasztok 120 kg feletti pasit keresük extrém perverz barátnöm szopatásra és baszására. csak a délelötti orák jok. Hadu vagy Szabolcs megyeti
sziasztok!
telt, molett nővel ismerkednék, imádom őket!
20-60 éves korig, írj rám és beszélgessünk!!
telt, molett nővel ismerkednék, imádom őket!
20-60 éves korig, írj rám és beszélgessünk!!

Debrecen és környékén keresek egyedülálló hölgyet, esetleg párt akihez heteró alapon lehet csatlakozni. Nagy mérettel rendelkező 31 éves ápolt férfi vagyok.
Mai nap délelötti vagy kora délutáni órákba hölgy pár esetleg ? Lenne kedve kalandozni ?
Szombati napra keresnénk Mezőtúr környékén egy sportos heteró srácot....
Privátban egyeztessünk!
Privátban egyeztessünk!
Sziasztok.
Holnap Miskolc-Békéscsaba vonalon szívesen csatlakoznék hölgyhöz, párhoz.
Holnap Miskolc-Békéscsaba vonalon szívesen csatlakoznék hölgyhöz, párhoz.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Sziasztok , Tiszató környéki hölgyel ismerkednék
Szabolcs bi pasit keresrk
sziasztok
Mátészalka -Nyíregyháza vonalon ismerkednék hetero vagy biszex párokkal,hölgyekkel
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
helyem és autóm van
írjatok,ismerkedjünk
Mátészalka -Nyíregyháza vonalon ismerkednék hetero vagy biszex párokkal,hölgyekkel
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
helyem és autóm van
írjatok,ismerkedjünk