2024. május 17-tól 20-ig Nyéken leszünk és napközben a Debreceni-tó nudis swingeres partján a nagy fatörzses beállónál fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
7. én kedden ffi nő páros anonim grory hole nyiregyen szopna -
- du fél 2 től - jelentkezni privátban
- du fél 2 től - jelentkezni privátban
Sziasztok! Ma estére párt keresünk 22 után Debrecen,Nyíregyháza környékén helyűnk nincs utazni tudunk
sziasztok! harmadik beszállót keresünk debrecen környékén
Sziasztok! Mi debreceni pár vagyunk. Párokkal ismerkednénk. Utazni tudunk. Szeretünk nudizni.
Sziasztok ma egy bisex vagy meleg fiura lenne szuksegem csak. Nekem a parom nemlesz

Sziasztok holnap hajnalban 4 óra körül utazom Nyiregyről Debrecenbe nagyon szívesen taliznek egy normális ápolt fiúval vonattal megyek de esetleg ha mész kocsival nekem úgy is jó! Szép napot
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
Sziasztok!
Ma este Debrecen környékén szívesen találkoznék egy kedves párral, akik valóra válthatnának egy nagy vágyat a szülinapomon.
Fiatal kedves fiú vagyok.
Ma este Debrecen környékén szívesen találkoznék egy kedves párral, akik valóra válthatnának egy nagy vágyat a szülinapomon.

Fiatal kedves fiú vagyok.

Sziasztok. Ápold, korrekt, passzív srác vagyok. Pasit keresek akit szophatok, esetleg dugna. Hely van. Irjatok

Nagyméretü aktív pasit keresek az idösebb korosztályból.
Sziasztok nagyon szívesen találkoznánk egy kedves normális párral mi 31 éves kedves ápolt fiú macis hölgy nőiesen telt alkatú! Ha van kedvetek írjatok bátran Nyíregyházán helyünk is van !
Sziasztok ismerkednék vegyesen (fiúkkal lányokkal párokkal) alkalmi vagy rendszeres együttlét reményében!
Sziasztok!
Sportos igényes, Debrecenben sokat tartózkodó srácként csatlakoznék egy kedves érett párhoz a hölgy örömére.
Sportos igényes, Debrecenben sokat tartózkodó srácként csatlakoznék egy kedves érett párhoz a hölgy örömére.
Na ez nagyon jo kérdés Szörnyu hogy kényszeredetten keresi a faszt
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 03. péntek 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 09:21
Törölt felhasználó (4730698)

Szia- nem unod még ????

Párhoz csatlakoznék a mai nap. Utazni tudok. Nem kamu srác vagyok. Viberen vagy telefonon is tudunk beszélni ha kell.
Biszex párt keresek, elsősorban" bi kukkoldra"
Én aktív 185/90, 18/5 intim méretű, 35 éves pasi vagyok

Én aktív 185/90, 18/5 intim méretű, 35 éves pasi vagyok
Sziasztok!
Petii vagyok nyiregyi fogadni tudó pasi, ismerkednék ezért irtam.
privire irjanak párok
Petii vagyok nyiregyi fogadni tudó pasi, ismerkednék ezért irtam.
privire irjanak párok
Nyíregyházán szombat délelőtt aktív partner? Kezdő vagyok
Nyíregyháza ès környèkèn ismerkednèk egyedülálló hölggyel,vastagabb intimmel rendelkezem.