sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek! Csak akik komolyan is gondoljak!
Ma estére keresek szóló hölgyet,elhanyagolt feleséget,illetve párt. Pár esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon.Normalis,ápolt, diszkrét pasi vagyok.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Ma este a szexpartneremmel a szabadban élnénk meg a vágyainkat, szeretjük az izgalmakat, lételemünk, esetleg normál, intelligens beállítottságú pár akit érdekelne és “rajta kapna” bennünket, ha úgy van és csatlakozna is? F25 L29 több info privát! Viber ok!?
Sziasztok. Mai, holnapi napra keresek srácot. Passzív.ápolt vagyok. Helyem van. Akit érdekel írjon privátba nekem
Sziasztok! Kedves közvetlen hölgyek és párok ismeretségét keresem!
Sziasztok, Szolnokon hölgyet / lányt keresek közös örömhöz
Sziasztok!
Ma késő esti (22:00-tól)randira keresünk bi pasit!!
Ma késő esti (22:00-tól)randira keresünk bi pasit!!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Sziasztok , ma estére bulizni , táncolni szerető pasit keresünk. Debrecenben. Csábíts el .... utána helyünk van...
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Sziasztok , ma estére bulizni , táncolni szerető pasit keresünk. Debrecenben. Csábíts el .... utána helyünk van...
Sziasztok! Esetleg a jövő hérvége is jó lehet?
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 23:15

Sziasztok.
Hétvégére keresünk,egy szimpi párt vagy normális jóképű pasit.
Helyünk van
Hétvégére keresünk,egy szimpi párt vagy normális jóképű pasit.
Helyünk van

Szombat délután cumiznék Debrecenben idősebb korosztály előnyben
Napkozben raero Holgyet keresek Debrecenben. Esetleg part. Nagyon szivesen kenyeztetnek oralisan, akar viszonzas nelkul is. Ha elegedett vagy a szolgaltatassal viszonozhatod persze

Sziasztok, Jászberény és kkny keresek kellemes párokat, hölgyeket közös élvezetekre.
Sziasztok!
Helyem van nyiregyen párt keresek 3 asra utazni is tudok puszi zsolti privire
Helyem van nyiregyen párt keresek 3 asra utazni is tudok puszi zsolti privire
Sziasztok.
Ma estére keresek hölgyet,párt(akár biszex is lehet) akikhez csazlakozhatnék.
Akár csak kukkolás,közös maszti,creampie bármi érdekel..
Ma estére keresek hölgyet,párt(akár biszex is lehet) akikhez csazlakozhatnék.
Akár csak kukkolás,közös maszti,creampie bármi érdekel..
Sziasztok Hőlgyeket massziroznék Namény és kőrnyékén.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére