Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos aktív partneremet/partnereimet orálra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog

Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Diszkrét aranyos fiú vagyok.
Holnap Leveleken valaki???
82 éves potens barátommal vékony hölgyet, vagy vékony hölgytagú párt keresünk ismét közös örömökre.
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, de kis távolságon belül utazni is tudunk.
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, de kis távolságon belül utazni is tudunk.
Sziasztok biszex pàrt keresnèk.
Debreceni 32 éves pasi vagyok 176/73 intim 18-19 cm nőt vagy párt keresek mindenjóra. Hely kellene.
Nagyméretü aktívférfit keresek az idösebb korosztályból,65ös biférfi vok.
Szerdán napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Hajdú-Bihar illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
Sziasztok! Biztos lenne itt egy hölgy aki vágyik egy kis kényeztetésre Nyiregy környékéről? Molett telt hölgy előnyben irj nem harapok!!
ma (is) megyek a Termál textilmentes szaunájába! valaki szeretne ott ismerkedni?
Pénteki napra keresek hölgyet vagy esetleg párt hetero alapon Debrecenben. Napközbeni találkozóra.
Hölgyet keresek Szabolcsból!
Hölgyet keresek Nyíregyházán titkos kapcsolatra. (Házasok, párkapcsolatban élők előnyben a közös izgalom/kockázatvállalás miatt.)
30 éves pasi vagyok, házas.
Nyíregyháza környékén masszázsra vágyó kliensek írjatok
szeretek kényeztetni
25 éves intelligens pasi vagyok

Péntek este Szikire indulás! Vannak akik Hb- ből gondolkodnak 2 napot eltölteni velünk?
Nudizáson, ismerkedésen van a hangsúly, de nem zárkózunk el semmi jónak. Velünk is jöhettek, egy autóra gondolunk!
Nudizáson, ismerkedésen van a hangsúly, de nem zárkózunk el semmi jónak. Velünk is jöhettek, egy autóra gondolunk!
Remélem a feleségednek is odaverik jól XD
(Ez egy válasz gaboraviking üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 14:50

Hölgyet keresek Nyíregyházán titkos kapcsolatra. (Házasok, párkapcsolatban élők előnyben a közös izgalom/kockázatvállalás miatt.)
De komoly