Sziasztok,50 éves hàzaspàr keres Szabolcs megyében,olyan hàzaspàrt,hogy csak a férfitag dugnà a mi hölgytagunkat
Bocsánat ez nem a társkereső?Mindenki azt ír amit akar úgy keres ahogyan akár!Vagy sikerült vagy nem!Igazán örülök, ha néhány felhasználó nagyon felvilágosult minden témában és nagyon sok dolgot mesélt már ilyen fiatalon (hiszem vagy sem).Ez nem fórum itt a keresés megengedett. Trollkodni lehet de nincs értelme.
csak az elmémben futó dolgokról irok ki pár saját véleményt tartalmazó gondolatot. A sok szóló pasi anyuci tudta nélkül csatlakozna üríteni párokhoz, lányokhoz, szóval sajnos azt gondoljátok hogy ( tisztelet a kivételnek ) hipp hopp pld mi épp ráérünk, és te mint vadidegen eljössz, és már dugod is a puncim ?????? Na ne már..... 1 helyes mondatot nem tudsz leírni, beszélni meg pláne nem, például :
vót, tikteket, ződ, bót, ugyi, hee figyejjé mááá----- és hasonlók, Na de ne már !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- !!!!!!!!!!!!!! Hagyjuk inkább, jó keresgélést az ilyen embereknek
Szép napot
vót, tikteket, ződ, bót, ugyi, hee figyejjé mááá----- és hasonlók, Na de ne már !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- !!!!!!!!!!!!!! Hagyjuk inkább, jó keresgélést az ilyen embereknek

Sziasztok! Debrecenben holnapi napon akihez lehetne csatlakozni? csajok, párok?
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Nyiregyházán buvóhelyet keresek 1-2.órára a barátnőmmel,mit kérsz cserébe?
Sziasztok !
Romapár keres pasit harmadiknak.
Szolnok megye (Jászság
Romapár keres pasit harmadiknak.
Szolnok megye (Jászság
Holnap délelőtt szopatna valaki Nyíregyházán?
Sziasztok.
Fehérgyarmat valaki most?
Fehérgyarmat valaki most?
Sziasztok!
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Sziasztok! 32 éves pár vagyunk, 16 éve együtt …
hasonló cipőben járó párt keresnénk egyelőre maximum egymás előtti szexhez

sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha megdugjak hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Holnap napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Hajdú-Bihar illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok! Debrecenben, fiatal, véknyabb testalkatú srácot keresek, aki rendszeresen cumizna.
Szolnokon par ahova be lehet szalni?☺️
Sziasztok,
pénteki napra keresek hölgyet, esetleg párt hetero alapon egy kis kikapcsolódásra. 31 éves ápolt intelligens férfi vagyok.
pénteki napra keresek hölgyet, esetleg párt hetero alapon egy kis kikapcsolódásra. 31 éves ápolt intelligens férfi vagyok.
Debrecen vagy kornyeken holgy aki kukkolna? Olyan szep ido van, akar a szabadban is!
hellyel rendelkező pár, nő, egymás előtti maszti
pár esetében én is párként, nem szóló

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.