Nos, ha leírom mint Nő a gondolataimat, ( és más nőknél is látom sajnos a jelenséget ) szinte azonnal jönnek a TROLLOK, és egymás kezébe adják a kilincset, ez szánalmas, sekély gondolkodásra vall.
Az a felhasználó, aki nem rendelkezik adminisztrátori jogokkal, mint például én sem így a fórumon, csak egyet tehet a trollok ellen: nem „eteti” őket, azaz következetesen figyelmen kívül hagyja az adott személy hozzászólásait. Innen származik az angol Do not feed the trolls, azaz „ne etesd a trollokat” kifejezés (rövidítése DNFTT).
Tehát DNFTT
Szép napot mindenkinek,
Az a felhasználó, aki nem rendelkezik adminisztrátori jogokkal, mint például én sem így a fórumon, csak egyet tehet a trollok ellen: nem „eteti” őket, azaz következetesen figyelmen kívül hagyja az adott személy hozzászólásait. Innen származik az angol Do not feed the trolls, azaz „ne etesd a trollokat” kifejezés (rövidítése DNFTT).
Tehát DNFTT

Szép napot mindenkinek,
..... szánalmas sekély ez a hsz amit kreáltál . .
Sziasztok..Nyiregyi pár vagy lány aki, akik találkoznánk ma? Helyem van.. 37 éves srác vagyok..
Sziasztok!
Szolnoki vagy környéki fiatal lánnyal ismerkednék aki idősebb férfit keresi. .Várom a leveled !
Szolnoki vagy környéki fiatal lánnyal ismerkednék aki idősebb férfit keresi. .Várom a leveled !
Na? Összejött a dolog?
(Ez egy válasz SubenM üzenetére (2024. 06. 25. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 22:14

Van itt olyan pár, akit érdekelne egy olyan, hogy nagyjából félóra múlva felvesszük a kontaktot aztán videóhívásban szexelnénk előttük a párommal? Diszkréciót 110% elvárunk!!
Van itt olyan pár, akit érdekelne egy olyan, hogy nagyjából félóra múlva felvesszük a kontaktot aztán videóhívásban szexelnénk előttük a párommal? Diszkréciót 110% elvárunk!!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Szerdán párokat keresek Debrecenből. Kukkokható vagy akár engem is lehet.
Nyíregyhazán aktív partnert keresek
Szia melyik hölgy szeretné ha kényeztetné valaki? Nyiregyháza
Szerdán 16óra után szopatnék, gecit nyelni kell
Sziasztok dominàns pàrt keresek közös jàtèkokra
Szerda estetol debrecenben szivesen vendegullatnek holgyeket, parokat, esteleg fiukat
Ki hokizna Debrecenben? Kocsiban vagy szabadban.
Ma szopatna valaki Nyíregyházán 19:00 után?
Sziasztok Én egy miskolci ápolt igényes férfi vagyok 177 magas 90 kg zöld szemü., Utazni is tudok természetesen, Szivesen találkoznék a mai nap folyamán vagy akár ma este éjszaka nőkkel párokkal. Akit érdekel irjon nyugodtan. és irjunk viberen
Jövőhéten Gyomaendrőd környékén nyaralunk, és az egyik napra keresnénk egy hetero sportos srácot...
Személyes üzenetben jelentkezz.
Köszi!
Személyes üzenetben jelentkezz.
Köszi!
Hopnap napközben perverz párt keresek. Üdv normális pasi
Sziasztok! Ha olyan hölgy vagy hogy elhanyagoltnak érzed magad és szeretnéd ha valaki kényeztetne akar csak egyoldalúan irj rám nyiltan! Nyiregy környékéről