na de Urak! Amikor itt volna a valós lehetőség csatlakozni, senki se életképes??? vagy mindenki csak siránkozni jár a GG fórumra, hogy mennyire nem akar ismerkedni senki???
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 18:41
Törölt felhasználó (4680924)

2024. június 30-án (nem előtte, nem később, nem máskor...) vasárnap délután 2 nő 2 pasi vagyunk és keresünk még 2 fő IQ+os 25-45év közti intimborotvált full HETERO pasit.
Az idő rövidsége miatt CSAK telefonszámot privát levélben író pasik jöhetnek szóba, diszkréten fogom őket hívni!!!
Az idő rövidsége miatt CSAK telefonszámot privát levélben író pasik jöhetnek szóba, diszkréten fogom őket hívni!!!
Szia!
Jövő het szerdán benbe lennék. (Ez egy válasz Bandika90 üzenetére (2024. 06. 25. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövő het szerdán benbe lennék. (Ez egy válasz Bandika90 üzenetére (2024. 06. 25. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma estére keresünk part
Ma estére keresünk part
Sziasztok!
Jövő hét hétköznapra keresek szexpartnert, hölgyet, hölgyeket, párokat is akár. Én 28 éves hetero vagyok. Elsősorban Szabolcs vagy Hajdú megyében keresek. Pár szó magamról én egy végtelenül türelmes mindig jó kedvű ember vagyok. 195 cm magas 110 kg súlyú. 18 - 32 éves korig keresem a szexpartneremet és olyat aki tud helyszínt is biztosítani, mert nálam sajnos nem megoldható.
Jövő hét hétköznapra keresek szexpartnert, hölgyet, hölgyeket, párokat is akár. Én 28 éves hetero vagyok. Elsősorban Szabolcs vagy Hajdú megyében keresek. Pár szó magamról én egy végtelenül türelmes mindig jó kedvű ember vagyok. 195 cm magas 110 kg súlyú. 18 - 32 éves korig keresem a szexpartneremet és olyat aki tud helyszínt is biztosítani, mert nálam sajnos nem megoldható.
Sziasztok!
Péntektől vasárnapig Hajdúszoboszlón leszek wellnessre és bulihoz ismerkedéshez párokat keresek. pirivre irjatok zsolesz
Péntektől vasárnapig Hajdúszoboszlón leszek wellnessre és bulihoz ismerkedéshez párokat keresek. pirivre irjatok zsolesz
Szia!
Engem érdekelne a lehetőség, de sajnos csak a vasárnap jó, 28 éves hetero férfi vagyok. (Ez egy válasz Probálkozás180 üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 12:02
Engem érdekelne a lehetőség, de sajnos csak a vasárnap jó, 28 éves hetero férfi vagyok. (Ez egy válasz Probálkozás180 üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Kisvárda és környékén keresnénk hétvégén párt, hölgyet esetleg férfit.
Sziasztok!
Hétvégén csatlakoznék egy kedves érettebb párhoz.
Szép napot!
Hétvégén csatlakoznék egy kedves érettebb párhoz.
Szép napot!
Én szívesen tudnék fogadni ☺️
Szia Debrecen mellett lakom ☺️
(Ez egy válasz kamii üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Szia!
Nyírbátor környéki hölgy van?
Nyírbátor környéki hölgy van?
Tiszafüreden egyedül vagyok és meztelen kinek van kedve telón játszani írj és adok elérhetőséget
Sziasztok Tiszafüreden egyedül vagyok és meztelen kinek van kedve telón játszani írj és adok tel számot
2024. június 30-án (nem előtte, nem később, nem máskor...) vasárnap délután 2 nő 2 pasi vagyunk és keresünk még 2 fő IQ+os 25-45év közti intimborotvált full HETERO pasit.
Sziasztok.
Jászberény környékén párhoz csatlakoznékakár biszex is lehet,tabuk nélkül.
Természetesen elhanyagolt,unatkozó hölgyek is írhatnak.
Cuckold,wife sharing vagy csak egy közös maszti,bármiben benne vagyok... (Ez egy válasz snoop üzenetére (2024. 06. 26. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 19:02
Jászberény környékén párhoz csatlakoznékakár biszex is lehet,tabuk nélkül.
Természetesen elhanyagolt,unatkozó hölgyek is írhatnak.
Cuckold,wife sharing vagy csak egy közös maszti,bármiben benne vagyok... (Ez egy válasz snoop üzenetére (2024. 06. 26. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)

párt keresek közös szórakozásra és időtöltésre a távolság nekem nem probléma rendszeresen tudok utazni (részletek privátban)
Szia. Sajnos nem
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 06. 26. szerda 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Kisvárda és környékén keresnénk hétvégén párt, hölgyet esetleg férfit.
Szabolcs megyei hàzaspàr keres férfimasszőrt a feleség részére
Tokaj környékén tud valaki hölgy részére masszőrt?
Debrecenben valaki most egy kis kikapcsolodas?