Hölgyet vagy párt keresek 50 fölött én egy 38 éves 180cm magas 105kg vagyok bi uni srác. Irj privátba
Tiszafüreden srtandon keresek párt vagy pasit.privátba keres

Sziasztok!Ma este vagy holnap egy érett pár akikhez csatlakozhatnék?
Sziasztok!
Nyíregyházi biszex párral ismerkednék,illetve biszex párhoz csatlakoznék mindkét fél örömére. Továbbiakban privát üzenetben.
Nyíregyházi biszex párral ismerkednék,illetve biszex párhoz csatlakoznék mindkét fél örömére. Továbbiakban privát üzenetben.
Ma fius dolgokba bevezető türelmes kis farku srácot keresnèk. Helyem van.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
50 éves hetero hàzaspàr Szabolcs megyében,kalandot keres
Sziasztok Tiszafüreden keresek hetero vagy biszex párt vagy pasit
Sziasztok. Heteroszexuális pár társaságát keresem, péntek és szombat estére, Hajdú-Bihar es, Szabolcs megyében.
.
.
Hajdúszoboszlón, ma csütörtök, napközben puncit kényeztetnék, párhoz csatlakoznék, enyhe bi esetleg
Ma valaki a tiszalöki üdülőben?
Hétvégére szabad lettem/férj/ ,keresek programot -kirándulás,napozás,wellnes,vagy medencézés.
Kocsim van ,hölgyek,párok érdekelnek.
Kocsim van ,hölgyek,párok érdekelnek.
Sziasztok!
Péntek vagy szombat este bi fiúként csatlakoznék egy kedves párhoz.Debrecenben leszek.
Péntek vagy szombat este bi fiúként csatlakoznék egy kedves párhoz.Debrecenben leszek.
J-N-SZ- megyei pasi vagy pár ?
180.- cm nél ne legyél magasabb, vékony vagy duci, nem számít.Priviben írj.
180.- cm nél ne legyél magasabb, vékony vagy duci, nem számít.Priviben írj.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok Mail publikus
Hajdúszoboszlón csütörtök napkozben, este, puncit nyalnak, vagy amit kívánsz, párhoz csatlakoznak, cuckold, enyhe bi is mehet
Kisvárda valaki(k) ?
Hajduszoboszlon, ma este, kilenc után, puncit nyalnak, vagy amit akarsz, cuckold is mehet, esetleg enyhe bi
Csütörtökön Debrecenbe keresek szexpartnert! Akár extrém perverz is!
Szolnok valaki?